Въпреки подготовката на ПП-ДБ за манипулиране на местните избори, партията

...
Въпреки подготовката на ПП-ДБ за манипулиране на местните избори, партията
Коментари Харесай

СБОГОМ, ПП-ДБ: след местния вот умират

Въпреки подготовката на ПП-ДБ за манипулиране на локалните избори, партията на провалената към този момент смяна изчезва след вота през есента.

Резултатите от локалните избори ще имат значимо въздействие върху действието на формираното нежно държавно управление. От тях ще зависи нуждата от преорганизация. В случай на победа на ГЕРБ и добър резултат в регионалните градове на страната, те ще упорстват, че при ротацията на властта би трябвало да имат по-голямо въздействие в Министерски съвет.

Напрежението, което се следи (острото замеряне на реплики сред водачите в ръководещата коалиция), се дължи стягането на партийните редици за изборите. Формираната коалиция не е известна измежду гласоподавателите съгласно политолога доцент Милен Любенов в изявление за БНР.

Този усилващ се остър звук, който се усеща в последните дни, има за цел да стимулира гласоподавателите на фракциите. Въпреки това не се чака скорошно осъществяване на предварителни парламентарни избори. Това държавно управление беше образувано предвид на комплицираната геополитическа конюнктура в района, изключително в подтекста на спора в Украйна. Докато този спор продължава, актуалното болшинство ще се стреми да ръководи – по един или различен метод.

Основната цел на ГЕРБ и Движение за права и свободи е да укрепят своите позиции в ръководството.

Това ще сложи " Продължаваме промяната " и " Демократична България " в мъчно състояние.

Румен Радев дълго време е деен в партийния живот. Неговата дълготрайна цел е да остане в политиката и да оказва въздействие върху процеси в страната. Той целеустремено търси борби, които ще стават все по-силни при намаляване на сглобката.

Не е изключено Радев взе участие на идните избори със своя партия.

Инфо: narod.bg

 

Тагове: Румен Радев местни избори ПП-ДБ
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР