Въпреки почти равният резултат с ПП в битката за Общински съвет-Варна

...
Въпреки почти равният резултат с ПП в битката за Общински
съвет-Варна
Коментари Харесай

ГЕРБ с шансове за коалиция в Общински съвет-Варна, за да парира ТИМ и строителите 


Въпреки съвсем равният резултат с Политическа партия в борбата за Общински съвет-Варна се чака ГЕРБ да образува необятна коалиция в локалния парламент. В нея може да се включат Възраждане, Земеделски съюз А.Стамболийски, Левицата, СДС, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и локалните обединения „ Български глась “ и „ Свобода “.

С този ход от партията на Борисов ще парират корпоративните интереси на коалиция „ Алтернатива на жителите “, зад която стои групировката ТИМ и строителни компании и кръгът „ Хоризонт “ на претендента за кмет Благомир Коцев и татко му Рубин.

За идна сглобка предизвести Иван Портних преди изборите на 29 октомври: „ Надявам се хората да гласоподават за ясно болшинство в Общинския съвет, с цел да можем да носим отговорност. Търсим поддръжка за мощен Общински съвет, с цел да няма стопански ползи, плаващи скрити болшинства, които няма да са в полза на хората, а в полза на избрани бизнес кръгове “…..

Нито Благомир Коцев е спрял нещо на ТИМ, нито ТИМ на Коцев. Циркът със „ прекъсването “ на колите по Алея Първа беше изигран единствено с цел да се сътвори героичен ореол на безличния Коцев. От ТИМ даже не апелираха и предварителното изпълнение на заповедта, евентуално против великодушни обещания от Лорер и компания.

Никой не попита да вземем за пример за Стадион “Варна ”, за колите по алеите в морската, за презастроителите. „

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР