Въпреки опитите да бъде реабилитиран, Кевин Харт в крайна сметка

...
Въпреки опитите да бъде реабилитиран, Кевин Харт в крайна сметка
Коментари Харесай

Тазгодишните награди „Оскар“ остават без водещ

Въпреки опитите да бъде оправдан, Кевин Харт в последна сметка няма да води най-бляскавата гала в кино промишлеността. В последните дни се развихри същинска стихия дали той въпреки всичко няма да бъде водещ на премиите „ Оскар “, откакто Елън Дедженерис направи опит да го стартира още веднъж, оповестява Cinefish.

Дедженерис, която е била водеща на церемонията, прикани да бъде даден втори късмет на Харт. Това от своя страна породи разнообразни мнения и свирепи нападки към самата нея, по тази причина че пази един отявлен хомофоб. Именно остарели хомофобски мнения на артиста станаха причина той да се отдръпна като водещ на шоуто през февруари.

В свое изказване, което очевидно слага точка на спекулациите и догадките, Харт показа, че няма да е водещ на церемонията, тъй като следователно ще разсее вниманието на феновете от отличените филми. Освен това няма да разполага с задоволително време, с цел да се приготви уместно за шоуто.

Така продължаваме да чакаме финалното решение на Американската киноакадемия. Още след отдръпването на Харт се стартира концепцията тази година церемонията да няма съответен водещ. Вместо това разнообразни звезди ще показват обособените награди. Дори към този момент се приказва, че от Академията приготвят лист с имената им.

Може би измежду тях ще бъде и самият Харт. Възможно е и след присъединяване му в шоуто на Дедженерис двамата да създадат и скеч дружно. Надяваме се скоро да разберем какво ще е случи на проблематичната гала, до която остават единствено седем седмици.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР