Въпреки огромната си популярност в световен мащаб, през последните години

...
Въпреки огромната си популярност в световен мащаб, през последните години
Коментари Харесай

Бела Хадид отново се е доверила на Victoria's Secret

Въпреки голямата си известност в международен мащаб, през последните години падението на Victoria`s Secret е явно за всеки.

Промяната в марката обаче пристигна в средата на тази година, когато беше оповестено, че известни персони като Приянка Чопра и Меган Рапино влизат в борда на шефовете, с цел да трансформират всичко радикално.

Оказва се, че точно смяната е накарала Бела Хадид да се съгласи още веднъж да работи с Victoria`s Secret. В изявление за Marie Claire моделът споделя, че новите мощни дами в марката са успели да ѝ покажат на процедура какво тъкмо ще се промени.

Според нея всеки модел, работил с Victoria`s Secret преди този момент, усеща разликата. Като в този момент да вземем за пример има нови правила и протоколи по време на фотосите, които би трябвало да бъдат спазвани. От People напомнят, че цялата тази смяна в марката идва две години откакто същинските проблеми за него започнаха.

През 2019 година купата ангел на Victoria`s Secret отпадна, а малко по-късно заваляха и упреци, че компанията не толерира другите дами, размери и форми. За похлупак на всичко, един от някогашните шефове във Victoria`s Secret беше упрекнат в полов тормоз през 2020 година

Бела Хадид разяснява още, че една от значителните промени е, че моделите не са задължени да вършат каквото и да било по време на фотосесии, в случай че не са съгласни. " Не е нужно да демонстрираме елементи от телата си, които не желаеме. Това е доста значимо за нас, дамите. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР