Въпреки несполуките в работата, Веселин Маринов намери щастие у дома Пандемията

...
Въпреки несполуките в работата, Веселин Маринов намери щастие у дома
Пандемията
Коментари Харесай

Заради пандемията Веселин Маринов уволни екипа си

Въпреки несполуките в работата, Веселин Маринов откри благополучие у дома
Пандемията засегна доста съществено Веселин Маринов. Заради дребното концерти през последните две години той е бил заставен да уволни екипа си от музиканти, тонрежисьори, осветители, с които правеше концертите си.

„Аз фактически бях единственият, който поддържаше толкоз огромен екип, само че те към този момент са освободени и всеки се пробва да откри своето място и да оцелее“, споделя Маринов, написа „България днес“.

Въпреки несполуките в работата, Веско намира благополучие вкъщи. „Личният ми живот е съвършен“, безапелационен е изпълнителят. „Моята щерка откри най-хубавия шурей, който мога да имам. От тяхната обич пристигнаха внуците, които ми оказват помощ да се преборя с днешните си проблеми. Заради тях се държа – да съм заслужен дядо и да оказвам помощ като родител на моите деца“, споделя Маринов с усмивка на разположение.

Певецът е извънредно удовлетворен, че младите са кръстили единия внук на него – Веселин. Маринов е традиционалист и счита, че наследствеността в имената е от първостепенна значимост за продължаването на рода. Изпълнителят е удовлетворен, че възпитал щерка си Йоанна точно в такива полезности.
 Веселин Маринов уволни екипа си поради пандемията сн. Facebook
Веселин Маринов уволни екипа си поради пандемията сн. Фейсбук
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР