Въпреки непрестанните слухове за изходящ трансфер на звездата на Пари

...
Въпреки непрестанните слухове за изходящ трансфер на звездата на Пари
Коментари Харесай

Неймар се обвърза още по-силно с ПСЖ

Въпреки непрестанните клюки за произлязъл трансфер на звездата на Пари Сен Жермен Неймар, връзката сред него и клуба се е нараснала, откакто бразилецът е станал новият световен дипломат на Националната банк на Катар QNB, написа “Марка”.

Споразумението подсигурява, че всички маркетингови права на Неймар в този момент са владеене на банката, като бащата на футболиста е подписал контракта, дружно с генералния управител на QNB Юсеф Дарвиш. Катарската банка е един от най-големите спонсори на ПСЖ, като нейните букви са на ръкавите на екипите на отбора. В парижкия клуб се надяват това да спре най-малко за известно време слуховете за трансфер. Френският първенец приема оставането на Неймар и Килиан Мбапе като въпрос на горделивост и се бунтува против слуховете за тяхно овакантяване.
QNB Announces @neymarjr as Global Brand Ambassador #sponsorship #futbolhttps://t.co/rP0ilJ4IYw
— Tandem Partnerships (@be_tandem) December 10, 2018 През предходната седмица клубът обществено опроверга информацията на “Екип”, че един от двамата ще напусне “Парк де Пренс” поради проблемите на тима с Финансовия феърплей.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР