Въпреки малкото й години, у Сузанита всичко детско отдавна се

...
Въпреки малкото й години, у Сузанита всичко детско отдавна се
Коментари Харесай

Ето защо канят Сузанита на участия! Чекне се като обезумяла по сутиен и прашки в клубовете

Въпреки дребното й години, у Сузанита всичко детско от дълго време се е изпарило. Невръстната госпожица би по скандално държание даже Гери-Никол, видя HotArena.

Всички се чудеха по какъв начин при липса на количество музикална продукция Сузанита е търсено лице за участия из родните клубове. Отговорът излезе нескрито – лолитката върви полугола, разтваря си краката пред публиката и се дупи .

В тази светлина дребната лъсна и в заведение в Благоевград, от което се похвали с голям брой клипове по какъв начин владее тълпата. Девойката е безусловно по долни дрехи на сцената – по черни прашки и сутиен , като към дупето виси някаква транспарантна пелерина, която може би Сузи назовава „ пола “.

Част от присъединяване й минава в пеене на непознати песни. На едно от видеата блондито рапира „ Аз съм 6 “ на 100 Кила. През останалото време залага на разкрачване по този начин, че да й лъсне най-милото и мята здрави кючеци .

Предизвикателното държание на малолетната ученичка се приема с бурни аплодисменти, подвиквания и подсвиркания от страна на мачовците и чичаците. Очевидно родителите й я възпитават по схемата „ сексът продава “ и момичето почтително следва и извършва рекомендациите им.  За похлупак певицата пусна и силиконови калъфи за мобилни телефони с щампа на задника й по прашки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР