Въпреки групата със сериозни съперници, притеснение сред играчите от националния

...
Въпреки групата със сериозни съперници, притеснение сред играчите от националния
Коментари Харесай

Роберто Райчев: Няма притеснение в отбора преди началото на Евро 2022

Въпреки групата със съществени противници, терзание измежду играчите от националния тим на България по футбол до 17 години няма. Такова обаче може да се появи за селекционера Йордан Петков, откакто стана ясно, че главната фигура в халфовата линия и капитан на тима Асен Митков не е възобновен от травма.

В първия мач от груповата фаза на тима против Нидерландия на Евро 2022 довечера се чака отборът да разчита на отбелязалия четири гола в квалификациите Роберто Райчев.

Самият състезател показа пред Българска национална телевизия, че е подготвен да осъществя още в първата борба на състава в Израел.

„ Честно казано не се тормозя по какъв начин ще стартира мачът или по какъв начин ще се развие. Имаме качествата и увереността да реализираме тази наша по-голяма цел. Стремим се да я реализираме “, показа Роберто Райчев в навечерието на дуела с Нидерландия.

Юношите излизат в дебютния си мач от Евро 2022 довечера от 20.00 часа. Срещата ще можете да гледате онлайн по Българска национална телевизия 3 и онлайн в спортната секция на bntnews.bg.

Следващите две срещи от груповата фаза за момчетата на Йордан Петков са на 19 май (четвъртък) още веднъж от 20.00 часа против Франция и на 22 май (неделя) от 17.30 часа против Полша.

Автор: Росен Станчев

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР