Въпреки факта, че тенденцията към съзнателно потребление продължава да набира

...
Въпреки факта, че тенденцията към съзнателно потребление продължава да набира
Коментари Харесай

4 летни неща, които не подхождат на никого

Въпреки обстоятелството, че наклонността към умишлено ползване продължава да набира скорост, не би трябвало да давате втори късмет на всички остарели неща поред. Особено в случай че образно скапват освен облеклото, само че и фигурата. Но такива подли дребни неща може да се съхраняват в дрешника на стилна дама, която чака в очакване. Но не беше там: приказваме за 4-годишни неща, които не подхождат на никого.

Панталони

Да, спокойните силуети в този момент са на върха на известността: необятни панталони, тромпет дънки понякога трептят на фешън ревюта. Въпреки това, към момента има изключения от правилото. А панталоните са тъкмо подобен случай.

Такова нещо освен е остаряло за дълго време, само че и се стреми да скапе образно фигурата, съкратява краката и прави силуета аморфен. И в случай че към това добавите ниска мишница, тогава картината става много тъжна. Така че, в случай че в дрешника ви има блузки, оставете ги за у дома, ориенталски танци или уроци по йога.

Фини трикотажни произведения

Качественият материал е един от най-важните моменти при избора на каквото и да е нещо. Но от време на време притеглят евтини рокли, тениски или панталони от тъничък трикотаж. И тук главното е да си кажете в точния момент: „ Не! ”, тъй че подлото нещо да не акцентира и най-малките дефекти на фигурата.

И тънкият трикотаж се оправя с това с гръм и тропот. Достатъчно е да носите компактно прилепнала рокля или тениска от подобен материал и да покажете всички неравности в региона на талията.

Да не приказваме, че бельото може да се обрисува или да се вижда. Затова неща от свободна или полуприлежаща кройка, направени от първокачествен, непрогледен материал, са нашите правилни помощници през летния сезон.

Болеро

Преди към 15 години всяка модница мечтаеше за болеро, само че в този момент ролята на това нещо в дрешника остава тайнственост. Изглежда несвоевременно, изрязва силуета и го прави несъразмерен. И в случай че ръцете са вашата проблематична зона, тогава се пригответе, че болерото ще направи минусите в тази област главният фокус на изображението.

Това лято е по-добре да замените това непрактично и неясно нещо с нещо по-ценно и настоящо. Например, върху обемно сако или жилетка с права кройка.

Велосипедни къси панталони

Модният гуру Евелина Хромченко приказва за обстоятелството, че велосипедните къси панталони не са на мода преди няколко години: За всяка възрастова група. Стилистът посочи още, че даже стилният подиум мъчно е направил тази наклонност.

А повода е, че надали велосипедите ще украсят някого. Те акцентират и най-малките дефекти на бедрата, редуцират краката. Но ужасно за спорт! Следователно те могат безвредно да бъдат оставени за тези цели, само че е по-добре да отидете на разходка в нещо по-стилно и настоящо.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР