Въпреки факта, че моделите Giulia и Stelvio станаха нерентабилни за

...
Въпреки факта, че моделите Giulia и Stelvio станаха нерентабилни за
Коментари Харесай

Новите Alfa Romeo ще гонят качеството на Lexus

Въпреки обстоятелството, че моделите Giulia и Stelvio станаха нерентабилни за Alfa Romeo, новият началник на марката Жан-Филип Импарато има вяра в именитата италианска марка. Според топ мениджъра новата линия на компанията ще включва първокласни коли, пример за които, както за качество, по този начин и за надеждност, ще бъде Lexus. В същото време, до 2025 година, гамата на Alfa Romeo ще се попълни от няколко кросоувъра и от първия всеобщо създаван електромобил.

Жан-Филип Импарато организира тест драйв на Tonale в Италия, по време на който даде изявление, в което съобщи, че Lexus е примерът за качество за него. Точно заради тази причина, преди време топ мениджърът взема решение да отсрочи стартирането на новия кросоувър на пазара. По думите му той желал да се увери, че качеството на Tonale е безупречно от първия ден на произвеждане и че компанията предлага най-съвременна съгласуваност и потребителски интерфейси.

Италианската марка постоянно е била на последните редове в тестванията за качество. Миналата година Giulia и Stelvio съумяха да се отлепят от дъното, само че не доста. Двата модела имаха 204 казуса на 100 автомобила, поставяйки Alfa Romeo на 28-о място от 32 марки. За съпоставяне Lexus, който взе участие в същите проби, се подреди на трето място със 144 казуса на 100 автомобила.

Доставките на Tonale за италиански клиенти на марката ще стартират идващия месец. В бъдеще гамата на компанията ще бъде попълнена и със субкомпактен кросоувър, както и с първия всеобщо създаван от марката електромобил. А в края на март Alfa Romeo разгласи, че възнамерява да пусне кросоувър, който ще стане директен съперник на BMW X5, X6, като този флагмански модел ще бъде създаден през 2025 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР