Въпреки дългогодишните критики срещу крал Чарлз и кралица Камила, свързани

...
Въпреки дългогодишните критики срещу крал Чарлз и кралица Камила, свързани
Коментари Харесай

Тайната на щастливия брак на Чарлз и Камила

Въпреки дългогодишните рецензии против крал Чарлз и кралица Камила, свързани най-много със гибелта на принцеса Даяна, бракът им съумя да устои на времето и провокациите и двамата са дружно към този момент 18 години.
 Крал Чарлз Трети и кралица Камила, и по какъв начин протича шотландската им коронация в Единбург
Как ще протече втората коронация на Чарлз и Камила

Ето по какъв начин протича досега

И те, както всяка друга двойка, си имат своите дребни секрети, които им оказват помощ да запазят баланса в връзките си. Като да вземем за пример да спят всяка вечер в обособени спални. На нас това може да ни звучи необичайно, само че е постоянна процедура в кралските фамилии.

След като публично застанаха отпред на монархията и бяха короновани през целия свят, крал и кралица Камила не се реалокираха в Бъкингамския замък, който е формалният дом на английския монарх. Избраха да не отидат и в замъка Уиндзор, където починалата Елизабет Втора прекара последните си дни.
 Снимка 625781

Кралската двойка към момента населява дългогодишния си дом Clarence House, където се усеща най-комфортно и умерено. В нея те имат общо три спални - за всеки по една обособена и трета, в която могат да спят дружно. Нея обаче рядко употребяват, предава Daily Express.

И това решение не е подбудено от някакъв проблеми в връзките им, а е чисто практично. Заради натоварения си график, и кралят, и кралицата, имат потребност от качествена отмора, която могат да реализират най-добре, в случай че с легнат сами. Крал Чарлз страда и от проблеми с кръста и гърба и му е доста по-удобно да се разполага с цяло легло.
 Камила Паркър и терзанието й от принц Хари и Меган Маркъл
Защо Камила не желае да вижда Хари и Меган

Но и Кейт не й е фаворитка

Според близки другари на фамилията, точно спането в обособени спални е дребната загадка, която е помогнала доста на брака на крал Чарлз и кралица Камила. Когато имат своето място и своето време на успокоение, те се оправят по-добре със напрежението в всекидневието и това прави времето им дружно по-пълноценно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР