Въпреки че законодателният орган на Кентъки проправи пътя за избор

...
Въпреки че законодателният орган на Кентъки проправи пътя за избор
Коментари Харесай

Губернаторът на Кентъки критикува избора на училище, след като законодателният орган проправи път за мярка с конституционна поправка

Въпреки че законодателният орган на Кентъки проправи пътя за избор на учебно заведение с конституционна корекция, губернаторът на Демократическата партия Анди Бешир даде обещание да анулира корекция, когато стигне до гласуването през ноември.

HB 2, който мина през двете камари на 15 март, се стреми да обясни езика на щатската конституция по отношение на финансирането на образованието. Ако бъде утвърден от гласоподавателите, законопроектът ще добави раздел към щатската конституция, допускащ на законодателите да заплащат за недържавни учебни заведения.

Мярката беше призната в Сената с 27-8 гласа и в Камарата на представителите 65-32. От тези, които се опълчиха на мярката, бяха 12 републиканци, които съставляват селските общности, и всички демократи в Камарата.

Въпреки че законодателният орган на Кентъки проправи пътя за избор на учебно заведение с конституционна корекция, губернаторът на Демократическата партия Анди Бешер даде обещание да анулира поправката, когато стиг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР