Въпреки че всички си задават въпроси за бъдещето на Том

...
Въпреки че всички си задават въпроси за бъдещето на Том
Коментари Харесай

Том Брейди предупреди гаджетата на дъщеря му

Въпреки че всички си задават въпроси за бъдещето на Том Брейди и Жизел Бюндхен, играчът от NFL наподобява съумява най-малко за момент да избяга от сериозната тематика и да огледа на живота с комизъм.
 Том Брейди, Жизел Бюндхен и има ли проблеми в брака сред двамата
Има ли проблеми в фамилията на Том Брейди и Жизел Бюндхен

Когато двамата съпрузи не са на едно мнение

Той може и да има проблеми със брачната половинка си, само че сигурно не желае 9-годишата му щерка Вивиан да се забърка с несъответствуващи гаджета.

45-годишният куотърбек качи като стори в Instagram фотография на надгробен камък, върху който написа " Всеки, който излиза с щерка ми ". " Искам да бъда кристално явен ", написа той и добави смеещи се емотиконки и алено сърце (очевидно, с цел да сме спокойни, че се шегува).

Вивиан е единствената щерка на футболиста и брачната половинка му Жизел Бюндхен. Двойката също има наследник, Бенджамин, (12 г.), а Брейди има по-голям наследник, Джак, (15 г.), от някогашната си другарка Бриджит Мойнахан.

Наскоро източници на Page Six споделиха, че спортистът се е съсредоточил върху това да бъде допустимо най-хубавият татко на фона на изказванията за брачните му проблеми. " Той се пробва да бъде супер баща ", уточни вътрешният човек.

Именно тематиката с децата е в основата на рецесията сред Том Брейди и Жизел Бюндхен. След като Том реши да се върне на терена, моделът съобщи, че желае да прекарва повече време с нея и децата им.

В средата на предишния месец Брейди приказва в подкаста SiriusXM podcast " Let " s Go! with Tom Brady, Larry Fitzgerald and Jim Gray, " за значимостта на фамилията. " Футболът и фамилията постоянно са били най-важното нещо за мен, тъй че е хубаво време от годината ", сподели той след спечелването на първия си мач за сезона.
 Жизел Бюндхен, Том Брейди, и за какво той е в Тампа, а тя - в Маями
Жизел Бюндхен - още веднъж надалеч от Том Брейди

Нещата сред нея и Том Брейди явно не вървят

Седмици по-късно Джак, Бенджамин и Вивиан бяха видяни на първия домашен мач на Buccaneers - тимът, в който Том играе. На стадиона обаче липсваше Жизел Бюндхен. Преди началото на мача Брейди ни направи очевидци на благ миг с децата си, които целуна и прегърна, до момента в който излиза на игрището.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР