Въпреки, че все още се води спор за родината на

...
Въпреки, че все още се води спор за родината на
Коментари Харесай

Великолепната бургер седморка на Lidl

Въпреки, че към момента се води спор за родината на бургера, везните мощно клонят в интерес на Америка. Затова от 24-и до 30-и август Lidl поставя каубойска шапка и се мята на седлото на Великолепната бургер седморка.
Представяме ви главните герои на кулинарния уестърн, които ще дадат опция на феновете на именитата „ питка с месо “ да се насладят на седем разнообразни и отлични усета:
• Бургер от младо телешко – Сочният
• Аржентински премиум бургер с чедър - Класният
• Аржентински премиум бургер с халапеньо - Лютият
• Бургер Black Angus - Тузарският
 Lidl ще зарадва клиентите си с следващото необикновено музикално преживяване с Лили Иванова Lidl ще зарадва клиентите си с следващото необикновено музикално преживяване с Лили Иванова
Лидл България продължава да изненадва своите клиенти, като им дава благоприятни условия за пълноценни моменти със стойностна българска муз...
• Кобе бургер – Екзотичният
• Вегански бургер –- Добрият
• Говежди бургер с чедър – Любезният
 
В допълнение на седемте бургера в седмицата на „ Великолепната седморка ” в магазините на Lidl ще се оферират и разнообразни типове сосове и хлебчета, които да предизвикат почитателите на номинираната за най-модерна храна за последните три години, да се развихрят кулинарно и да основат свои неповторими бургери.
 Всичко за „ свежарите в час “ на едно място в Lidl Всичко за „ свежарите в час “ на едно място в Lidl
Отброяването до старта на образователната година стартира – в този момент. Първокласниците се вълнуват, че ще влязат за първи път в класната стая,...
Освен първокласен хранителен артикул, бургерите се трансфораха в тренд в кулинарията. Експериментите в рецептите доближиха непредвидени висоти – като черни или розови хлебчета, вегетариански бургер или сос с смес на бърбън.
Бургерът на Лято 2020 идва и във вегански тип, което по никакъв метод не понижава вуксовите му качества, по тази причина той съставлява забавна опция даже и за похапващите месо.
Подгответе се и очаквайте непредвиденото - Великолепната бургер седморка на Lidl лети към вас - от 24-и да 30-и август във всеки един магазин ще можете да си закупите от седемте типа бургери – младо телешко, аржентински бургер с чедър или халапеньо, Black Angus до веган бургер, както и съставки за авторски бургер с вашия персонален кулинарен автограф.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР