Въпреки, че все още не е ясно кога ще бъде

...
Въпреки, че все още не е ясно кога ще бъде
Коментари Харесай

Чао, чао, "Милан"

Въпреки, че към момента не е ясно по кое време ще бъде завършен сезонът в Серия " А ", едно нещо наподобява все по-сигурно: Златан Ибрахимович няма да остане в " Милан ". Нападателят сега е в родината си Швеция, в която за разлика от Италия няма национална карантина. У дома в Малмьо Ибрахимович разсъждава за идващите си ходове, в които влиза и опцията прекъсване с футбола.

На 38 години Ибрахимович дойде в " Милан " с концепцията да помогне на клуба да се вдигне на крайници и да стигне до зона Шампионска лига. В контракта му, изтичащ в края на сезона, има уговорка за удължение, само че шведът няма да се възползва от нея.

Причините са повече от ясни - уволнението на Звонимир Бобан и евентуалното бъдещо освобождение на различен шеф в " Милан " - легендата Паоло Малдини. Ибрахимович беше уверен тъкмо от тях двамата да дебаркира още веднъж на " Сан Сиро " и е безпределно отчаян от управлението на клуба, че оставя всичко в ръцете на Иван Газидис.

Златан Ибрахимович има 10 мача, 4 гола и 1 асистенция откогато се завърна в " Милан " и на 38-годишна възраст обмисля дали да не приключи кариерата си. В решението му дума ще има и неговият сътрудник и добър другар Мино Райола.



bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР