Въпреки че води в сръбското първенство и се класира за

...
Въпреки че води в сръбското първенство и се класира за
Коментари Харесай

Селекцията на Цървена звезда буксува

Въпреки че води в сръбското състезание и се класира за 1/16-финалите на Лига Европа, Цървена звезда изпитва компликации на трансферния пазар и досега удари на къмък в желанието си да притегли трима футболисти, към които демонстрира интерес. " Червено-белите " насочиха оферта към Урал за 19-годишния бранител Доминик Динга, само че от съветския клуб я отхвърлиха.

" Имаше предложение, само че от клуба ми не го одобриха и споделиха, че не желаят да ме продават ", разяснява Динга, който през сезона се появи в единствено един мач от Премиер лигата.

Звезда се отхвърли и от черногорския халф на БАТЕ Борисов Мирко Иванич. За него обаче първенецът на Беларус изиска 1,7 млн. евро и това постави завършек на договарянията.

" Обмисляхме този трансфер, само че в последна сметка преценихме, че на този стадий не сме на равнището, на което можем да си позволим да платим сходна сума. Имаме потребност от двама флангови футболисти, които да засилят конкуренцията. Искаме да притеглим играчи, които са по-добри от тези, с които ще се разделим ", показа спортният шеф на сръбския гранд Звездан Терзич.

Цървена звезда опита да се снабди с подписа и на различен футболист на БАТЕ - бранителя Неманя Милунович, само че и неговата цена се оказа прекомерно висока.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР