Въпреки че властта обяви, че повече няма да удължава извънредната

...
Въпреки че властта обяви, че повече няма да удължава извънредната
Коментари Харесай

ОБЗОР: Без решение за маските след 1 април, Борисов на разпит в прокуратурата

Въпреки че властта разгласи, че повече няма да удължава изключителната епидемиологична конюнктура, към момента няма изясненост по някои въпроси. Така да вземем за пример няма решение за носенето на маски в питателните магазини и градския превоз. Очаква се решението да бъде взето в идващите дни, както и кои стопански и обществени ограничения остават.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и другите две знакови лица на ГЕРБ – Владислав Горанов и Севдалина Аранаудова се явиха в прокуратурата през днешния ден. Лидерът на ГЕРБ отхвърли да разяснява защо е разпитван, като съобщи, че е подписал декларация за дискретност. Той обаче атакува държавното управление за това, че с арестите отклоняват публичното внимание. Според Владислав Горанов всичко, което е сторено е по сюжет на Кирил Петков.

„ Инса ойл” ще изпрати сигнал до Европейска комисия поради намесата на страната в конкурентния пазар.. В позицията на компанията се споделя, че нито в предишното нито в този момент ще разреши да бъде оказван напън върху компанията, както от политически фигури по този начин и от държавни институции.

Пловдив е решителен рекордьор по най-драстично оскъпяване на жилищата остаряло строителство. През четвъртото тримесечие на 2021 година съществуващите парцели са продавани с 13,2% по-скъпо, в сравнение с през същия интервал на 2020 година.

За координирани решения на Балканите в секторите енергетика, сигурност, емигрантски напън и корупция се разгласи министър председателят Кирил Петков след среща с водачите на страни членки на НАТО от Югоизточна Европа.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели, че в случай че европейските страни откажат да заплащат за съветски газ в рубли, то Москва несъмнено няма да доставя гориво гратис.Кметът на Мариупол Вадим Бойченко сподели, че градът му е " в ръцете на окупаторите " след седмици на блокада от съветски сили, които изравниха града със земята, причинявайки незнаен брой цивилни жертви и принуждавайки стотици хиляди да изоставен домовете си. Руският олигарх Роман Абрамович пък е имал признаци на отравяне след посещаване в Киев.

Началник - бранш " Икономическа полиция " в Пазарджик Неделка Преждарова е била засечена да взема козметичен артикул от аптека в града, без да го заплати.

Звучен холивудски пестник раздвои света. Снощи Уил Смит удари пестник на Крис Рок на сцената на премиите „ Оскар..Киноакадемията на Съединени американски щати осъди случая, само че редица организации и обществени лица опазиха Смит.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР