Въпреки че вече се е установила в Холандия заедно с

...
Въпреки че вече се е установила в Холандия заедно с
Коментари Харесай

Секси забавленията на Янита Янчева в България

Въпреки че към този момент се е открила в Холандия дружно с половинката си Тави Кастро, с който много постоянно вървят на далечни и екзотични почивки, Янита Янчева постоянно намира по няколко дни, които да прекара в родината си .

Миналата седмица фитнес моделът се върна за малко в България дружно с обичания си мъж. Янита имаше няколко рекламни уговорката, само че около тях откри време да се срещне и с най-близките си другари. Остана време и за следващата провокация в профила й в Instagram .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Yanita Yancheva (@yanitayancheva) на Яну 19, 2019 в 4:23 PST

Янчева и Кастро бяха отседнали в столичен хотел, а банята на стаята им се оказа фон за едно селфи, което събра повече от 120 хиляди лайкове единствено за няколко дни.

" Правим всичко дружно ", разяснява Янита към фрагмента, на който двамата с Тави си мият зъбите дружно единствено по халат и хавлия. И още веднъж вниманието ни е приковано от съвършените им тела.
 Янита Янчева, Тави Кастро и снежните занимания в Канада
Янита Янчева секси и в снега

Ето къде се забавлява

Формите им нямат потребност от необикновен коментар, тъй като всичко (почти) е на показ, а Янчева акцентира нейните и със секси изрязана рокля, с която още веднъж обра точките.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР