Въпреки че вече не са част от кралския двор, принц

...
Въпреки че вече не са част от кралския двор, принц
Коментари Харесай

Имението, в което Хари и Меган си живеят царски

Въпреки че към този момент не са част от кралския двор, принц Хари и Меган Маркъл не престават да си живеят царски. Двамата избраха Бевърли Хилс, Калифорния за място, в което да се открият.
 Принц Хари, Меган Маркъл, новата книга Finding Freedom и ще разкрие ли истината за Мегзит
Истината за Мегзит става ясно

Другото лице на херцога и херцогинята на Съсекс

Освен с доста богати съседи, двамата могат да се похвалят и с по холивудски огромно и скъпо имение. По последна информация, херцогът и херцогинята на Съсекс населяват голямата къща на артиста Тайлър Пери, която коства 18 милиона $ .

Двамата са се настанили в нея през март и към този момент я одобряват като собствен дом. Няма информация парцелът да е продаден, тъй че или обитават като посетители на звездата, или заплащат значителен наем за това наслаждение.

Meghan Markle and Prince Harry move into $18M mansion owned by Tyler Perry https://t.co/EYaYg1YgmK pic.twitter.com/z8BVN2Z3mH
— New York Post (@nypost) May 7, 2020
Хари и Меган до момента в никакъв случай не са се появявали обществено в компанията на Пери, само че връзката посред им най-вероятно е тяхната обща другарка Опра Уинфри .

Имението на артиста се е оказало съвършено за американската база на кралската двойка, тъй като се намира в безценен регион, само че населяван не от звезди, около които постоянно има и папараци, а от доста богати и възрастни предприемачи и бизнесмени.

#HarryandMeghan #royaldrama Prince Harry and Meghan Markle Staying at Tyler Perry's Mansion https://t.co/wF26pwClwJ pic.twitter.com/vqw8cbd0Z8
— Brightly (@BrightlyAgain) May 7, 2020
Имението разполага с осем спални, 12 бани, басейн и голям двор. Решено е в тоскански жанр, а разположението му на рид подсигурява страхотната панорама от всеки ъгъл.

Гарантира и успокоение на жителите си, тъй като е прикрито измежду растителност и любопитните погледи е мъчно да обхванат. Доказателство за това е и фактът, че съседите на Хари и Меган по този начин и не са разбрали за тяхното престояване там , написа Daily Mail.

El Príncipe Harry y Meghan Markle han estado viviendo en un escondite ultra lujoso de Beverly Hills que pertenece al magnate de Hollywood Tyler Perry pic.twitter.com/wkzLCzZ8zB
— ModernRD (@ModernRd) May 7, 2020
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР