Въпреки че вече не е част от кралското семейство, Меган

...
Въпреки че вече не е част от кралското семейство, Меган
Коментари Харесай

Диетата, с която Меган Маркъл пази линия

Въпреки че към този момент не е част от кралското семейство, Меган Маркъл остава една от най-елегантните и добре изглеждащи дами, свързани с него. А на 41 години и след раждането на две деца това сигурно е резултат от физически интензивности и диета.
 Как поддържа форма Кейт Мидълтън
Как поддържа форма Кейт Мидълтън

Диетата и упражненията на принцесата

Херцогинята на Съсекс непроменяемо стартира деня си по един и същи метод - с чаша топла вода с комат лимон, споделят Омид Скобии и Каролин Дюран, кралски биографи. Така тя подтиква метаболизма си преди закуската.

Тя пък нормално се състои от овесени ядки с банани и сироп от агаве като подсладител. е почитател и на омлетите със сирене, съпроводени с препечена филийка, само че прибягва до тях по-рядко, както можем да забележим по фигурата й.
 Снимка 618596

Обедите са най-обилното ястие в деня на брачната половинка на принц Хари. Тя се стреми обаче те да са вегетариански през седмицата, като остава месото за уикенда. Друг неин трик е да заобикаля кафето следобяд, като го заменя с енергизиращо смути от ябълка, кейл, спанак, лимон и джинджифил.
 Снимка 573746

Най-много внимание Меган Маркъл отделя на неделните обеди със фамилията. Именно тогава тя подготвя печено пиле, тажин с агнешко - обичайно мароканско ядене, или пък богата чорба. " Идеята да събера семейство и другари за неделен обяд ме кара да се усещам добре ", цитират я от Express.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР