Въпреки че в последните години са по-далечни от всякога, принц

...
Въпреки че в последните години са по-далечни от всякога, принц
Коментари Харесай

Уилям или Хари - кой се смя последен този път

Въпреки че в последните години са по-далечни от всеки път, принц Уилям и принц Хари имат общо, което ще ги сплотява постоянно - трагичната гибел на тяхната майка Даяна, когато са дребни деца. Именно на събитията в нейна чест двамата заставаха рамо до рамо, загърбвайки всевъзможни несъгласия. Но и тази година, както предходната, това не се случи.
 Принц Уилям - на погребението на Томас Кингстън, брачният партньор на лейди Габриела Уиндзор
Пореден сложен миг за принц Уилям

Принцът би трябвало да се оправя с доста неща

Вчера, 14 март, се организира възпоменателно събитие, на което се раздадоха специфичните Diana Legacy Award. То се организира през година от 2017 насам и отбелязва достиженията на млади водачи и визионери от целия свят. Главна движеща мощ на благотворителната фондация са синовете на Даяна Уилям и Хари.

Но нощес те не просто не застанаха един до различен, само че и за следващ път демонстрираха, че към този момент нямат изключително допирни точки. Докато принцът не Уелс се появи на събитието в положително въодушевление, държа тирада и раздаде премиите на отличените, неговият брат се включи с видеовръзка от вкъщи си в Калифорния. Но нейното лъчение стартира откакто принц Уилям напусна сцената и залата. Така двамата даже не се поздравиха, въпреки и виртуално.

" Съжалявам, че не съм там. Искаше ми се да бъда при вас ", сподели, само че не на брат си, а на младите спечелили. Той стартира да се майтапи с тях и организираха неналожителен диалог. Благодари им и за това, че са толкоз вдъхновяващи и пазят наследството на неговата майка.

И в случай че следваме максимата, че който се смее финален, се смее най-добре, то херцогът на Съсекс е огромният победител на вечерта.

Той и брачната половинка му още веднъж съумяха да провокират смесени страсти, тъй като за следващ път се пробваха да си откраднат цялото внимание. Точно когато принц Уилям трябваше да се появи на награждаването, Меган Маркъл направи своето завръщане в обществените мрежи и разгласи нов план.

“This evening, Prince Harry, The Duke of Sussex met with this year’s cohort of Legacy Award recipients from The Diana Awards. Founded in honour of his mother, Princess Diana, the Awards celebrate outstanding individuals from across the globe who are changing the world ”
— Iris (@IrisTheeScholar)
Съвсем малко по-късно пък беше разгласен спечелилият от състезанието на Archewell Foundation за цивилен права, който завоюва 100 хиляди $. И кралските коментатори още веднъж заключиха, че при съпрузите няма нищо инцидентно и всичко е добре изчислено, написа Daily Mail.
 Крал Чарлз и Камила против принц Уилям и Кейт Мидълтън - води ли се PR борба
Крал Чарлз и Камила против принц Уилям и Кейт

Два противоположни стила на другарство с обществеността

По време на речта си пък принц Уилям сподели, че двамата със брачната половинка му Кейт Мидълтън са приели като своя задачата на починалата му майка, която постоянно е твърдяла, че всеки заслужава поддръжка. Но сигурно това, което Даяна би желала да види, е по какъв начин двамата й синове оказват помощ дружно на хората, а не разграничени от хиляди километри и безкрайни несъгласия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР