Въпреки че в една връзка сексът не е всичко, ако

...
Въпреки че в една връзка сексът не е всичко, ако
Коментари Харесай

9 знака, че сте срещнали сродната си душа в секса

Въпреки че в една връзка сексът не е всичко, в случай че в спалнята нещата не ни удовлетворяват, рано или късно ще стартират да се отразяват на взаимоотношенията ни. Както можем да срещнем своята сродна душа, може в живота ни да се появи и сътрудник, който да се окаже половата ни душа, написа struma.bg. Дали вашият е подобен, вижте няколко знака.

Предпочитате времето дружно

Правите проекти по какъв начин да споделите времето дружно, кино, вечеря… само че в последна сметка предпочитате да си останете с обичания човек в леглото. Това е сигурен знак, че несъмнено си пасвате интимно.

Той знае какво да прави без указания

Според психолози, половата съгласуемост е нужна за задоволство, а със полова половинка, удовлетворението е гаранция. Но дали сътрудникът ви е вашата полова половинка? Ако и двамата съумеете с лекост да се синхронизирате в спалнята, знаете какво вършиме, какво ще се хареса на другия и удоволствието е взаимно, няма подозрение, че сте я разкрили.

Получавате похвали

С колегата ви се допълвате като хубаво вино към елегантно ядене? А след интимни моменти в спалнята, той не е спестовен с комплиментите, може да разговаряте на тематика секс без терзания, да споделите стремежи, страхове или в случай че има нещо, което не ви подхожда. Не се съмнявайте, че сте разкрили вашата полова душа.

Никога не оставате разочаровани

Когато сте с обичания ви човек, всеки оргазъм, до който достигате е действителен, изпълващ ви. Интимните моменти с него са гаранция, че ще получите това, от което се нуждае вашата половост. Без претупване на половата игра, без бързане, без нарцисизъм.

Всяко допиране е особено

Между вас химията се усеща на разнообразни равнища. Отдавате огромно значение на докосванията освен, когато става въпрос за секс. Нещо повече, не си представяте да не докоснете другия, тъй като това ви доставя наслаждение и ви кара да се усещате повече един различен. Не на последно място знаете по какъв начин да употребявате докосването.

Чувствате се на 100% удобно и безвредно

Жените нормално изпитват някои терзания по отношение на физиката си, което малко или доста нарушава тяхното наслаждение в спалнята. Един от сигурните знаци, че сте срещнали вашата полова душа е, когато вие се чувствате удобно, спокойни в това да споделите тялото си с него, без подозрения за вашата прелест.

Искате да пробвате нови неща дружно

Не във всяка двойка сътрудниците са склонни да пробват нови неща. Експериментите в секса би трябвало да носят наслаждение и на двете страни. Ако при вас е по този начин, значи сте срещнали половинката, която ви съответствува или най-малко на полово равнище.

Другите усещат искрите посред ви

Любовната химия, когато е мощна, може да бъде усетена и от хората край вас. Ако вашите близки и другари ви споделят, че има нещо особено сред вас, бъдете сигурни, че сте намерили вашата полова половинка.

Нямате полови мечти за други

Още един сигурен знак, че сте намерили това, което ви удовлетворява е, че в мислите ви няма място за различен, с изключение на за него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР