Въпреки че цветът на очите се определя основно от количеството

...
Въпреки че цветът на очите се определя основно от количеството
Коментари Харесай

Цветът на очите разкрива характера ни

Въпреки че цветът на очите се дефинира главно от количеството и разпределението на пигмента меланин, той от дълго време се свързва с личността.

Разберете какво споделят очите ви за вашия темперамент, показано от „ Локално “, осведоми БГНЕС:

Черни очи

Хората с черни очи се смятат за доста темпераментни, буйни и хиперактивни. Те са доста отдадени на всичко, което вършат, конкурентоспособни са и желаят да привлекат вниманието. Освен това те са разказани като мистериозни, неохотни в шерване на персоналното си пространство и сложни за влюбване.

Ако обаче се влюбят, те са доста правилни, а минусът им е кавгаджийството и нетърпението.

Сини очи

Синият цвят на очите се свързва с небето, силата, електрическия заряд и рационалното мислене. Хората със сини очи се смятат за налични, очарователни и другарски настроени. Освен това са доста спонтанни, подготвени да пробват нови неща и имат развита духовна страна.

Забелязват нещата, които другите пропущат, а минусите им са приказливост, несъобразителност и прибързаност.

Кафяви очи

Кафявото е мощен цвят, който се свързва със земната сила, креативност, неизменност и изобилие. Хората с кафяви очи, които са и най-често срещаните, се смятат за съпричастни, самостоятелни и заслужаващи доверие. Също по този начин кафявото съставлява мощно полово предпочитание, предпочитание за другарство и екстровертност. Материалните неща не са толкоз значими за тях, колкото хармонията във взаимоотношенията и позицията в обществото.

Техният минус е суетата, както и сензитивното его.

Сиви очи

Сивият цвят на очите е много необичаен и символизира мъдростта и силата на характера. Хората с този цвят на очите са разказани като родени водачи, които могат да намерят решение там където никой различен не го вижда. Те са елементарно адаптивни, спокойни и фенове на природата. Те не са прекомерно отворени, само че са доста сантиментални и чувствителни. Имат рационални връзки в живота, правилни са и са склонни към дълготрайни връзки.

Техният минус е несъразмерната прочувствена сензитивност.

Зелени очи

Зеленият цвят на очите символизира харизма, иновативност, младост и здраве. Хората със зелени очи са разказани като фенове на приключенията и всевъзможни удоволствия в живота. Те са положителни оратори, съобразителни и като цяло рядко са самотни. Те са буйни любовници, само че в любовта от време на време са непостоянни и даже не знаят какво желаят, до момента в който в други области на живота това не е по този начин.

Техните дефекти са дебелоглав, податливост към операции и ревнивост.

Очи с цвят на лешник

Този много необичаен цвят на очите е основан като композиция от сини, кафяви и зелени тонове и символизира мощ и храброст. Хората с лешникови очи постоянно се разказват като безстрашни и подготвени за житейски провокации. Обикновено са красиви и привлекателни, макар че в съблазняването въобще не са нападателни или директни. Работоспособни са, само че от време на време и мързеливи. Недостатъкът им е, че постоянно са прекомерно спонтанни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР