Въпреки че това е личен избор, хората ще имат своето

...
Въпреки че това е личен избор, хората ще имат своето
Коментари Харесай

Мама споделя сладка снимка на името на новороденото бебе – но хората й казват, че е „гадно“

Въпреки че това е персонален избор, хората ще имат своето мнение за имената на бебето – и на една майка е казано, че името, което тя избра, е „ гадно “.

Това е едно от най-важните решения, които всеки предстоящ родител ще би трябвало да вземе и до момента в който някои може да изберат нещо класическо и обичайно, други избират нещо малко по-уникално и друго.

Сега тази нова майка беше брутално тролирана за името, което избра за новороденото си, откакто показа сладка фотография на новоукрасената детска стая на бебето си, която разкри името - Gnasher Vincent - и хората претеглиха.

Изображението демонстрира дървеното креватче с мобилен телефон, прикован към тавана, провесен надолу. Стаята беше украсена с уютни мебели, подготвени за новороденото й. На всичкото от горната страна имаше картина на стената с контури на планини и името на бебето изпод - Gnasher Vincent.

Беше оповестено във Фейсбук група, наречена That Name is a Tragedeigh, група където хората ще споделят необикновени имена на бебета, на к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР