Въпреки че тази Коледа ще е по-различна от всички останали,

...
Въпреки че тази Коледа ще е по-различна от всички останали,
Коментари Харесай

Ивет Лалова и историята ѝ с коледната елха

Въпреки че тази Коледа ще е по-различна от всички останали, поради пандемията от ковид, въпреки всичко коледният дух стартира да превзема всички ни.
 Ивет Лалова, водата, кучето Токио и какво прави спортистката щастлива
Щастливите мигове на Ивет Лалова

Какво повече му би трябвало на човек

Лекоатлетката Ивет Лалова и брачният партньор ѝ Симоне Колио към този момент украсиха своята елха в дома си в италианския град Риети.

А по какъв начин тъкмо го вършат, видяхме в занимателното видео, което споделиха с всичките си фенове в обществените мрежи.

" Нашето коледно дърво още веднъж е в деяние, единствено след 6 месеца ", написа четирикратната олимпийска шампионка и описа за какво се е получило по този начин.

След предходната Коледа почнали подготвителните лагери, пристигнали и проблемите с обичаното им куче Болт, което изгубиха, а по-късно и първият локдаун, който прекарват в България. И става по този начин, че се завръщат в Италия чак в средата на юни. А когато се прибират, ги посреща украсената за Коледа елха.

" Знам, че тази Коледа няма да бъде същата по толкоз доста аргументи, само че ви адресирам обич и светлина ", написа на всичките си фенове спортистката.

Видеото незабавно събра харесванията на многочислените фенове на Ивет. Не липсваха и занимателни мнения, като този: " Тази елха е единствено за спортисти! Колко пъти се наведохте или клекнахте! Моята в случай че е такава, няма да я скапвам в никакъв случай! "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР