Въпреки че снощи Атина обяви, че днес за туристи ще

...
Въпреки че снощи Атина обяви, че днес за туристи ще
Коментари Харесай

Предпоследно: Туристите влизат от България в Гърция през Кулата и Маказа

Въпреки че нощес Атина разгласи, че през днешния ден за туристи ще работи единствено граничният пункт „ Кулата “, се оказа, че тази заран се пропускаха коли и през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа “.
От 1 юли в Гърция ще се влиза единствено през Кулата Нужна е и авансово попълнена и изпратена онлайн декларация
Гърция затвори за туристи граничните пунктове „ Ивайловград “, „ Капитан Петко Войвода “ и „ Илинден – Ексохи “. Пропускат се единствено товарни коли и сезонни служащи, притежаващи трудови контракти.
Гърция затвори за туристи Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Ивайловград “, „ Капитан Петко Войвода “ и „ Илинден “ От България по суша се влиза през граничните пунктове „ Кулата “ и „ Маказа “
От през днешния ден има и условие към пътуващите за туризъм да са подали авансово декларация онлайн и да са получили QR код.
Нови правила за влизане в Гърция за отмора и по работа Преди влизане в страната се попълня формуляр в интернет и се чака отговор с QR код
На кулата през днешния ден леките коли минаваха бързо, опашките от камиони останаха огромни, а водачите чакаха с часове.

Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа “ е най-прекият път до гръцкото море и за румънските туристи, за които всеки нов маршрут би удължил пътят им със стотици километри.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР