Въпреки че смартфоните и техните екрани еволюираха неимоверно много през

...
Въпреки че смартфоните и техните екрани еволюираха неимоверно много през
Коментари Харесай

Екранът на OnePlus, който не се плаши от дъжд и вода

Въпреки че смарт телефоните и техните екрани еволюираха неимоверно доста през последните 15 години, дъждът, мокрите ръце и капките върху екрана не престават да бъдат проблем при боравенето със смарт телефон.
 OnePlus 12 и по какъв начин ще се промени флагманът
Какви промени чакаме в OnePlus 12

Перископична камера и какво още

Китайците обаче може напълно скоро да ни покажат, че даже за този проблем има решение.

Предстоящият OnePlus Ace 2 Pro се популяризира като кадърен да реагира на допиране с цялостна акуратност даже при дъжд, пръски върху панела или мокри ръце.
 Снимка 629471

Наскоро OnePlus разкри в китайската обществена мрежа Weibo технология на има Rain Water Touch, която разрешава на екрана в смарт телефона да резервира цялостната си функционалност, когато е измокрен.

В Китай OnePlus популяризира и, в което е подложила въпросния Ace 2 Pro и iPhone 14 Pro на тест, с цел да види какъв брой добре могат да се оправят при мокри условия.

Резултатът е, че моделът на OnePlus резервира цялостна функционалност, до момента в който дисплеят на iPhone влиза в познатия на всички ни " ступор " от попадналите върху него капки.
 Снимка 629470

За да направи това допустимо, OnePlus е вкарал персонализиран чипсет в устройството дружно с три нови съществени сензорни логаритъма за екрана.

OnePlus се чака да пусне Ace 2 Pro в Китай по-късно този месец, макар че е евентуално моделът ще има друго име за интернационалните пазари.
 Oppo, Xiaomi, OnePlus и употребяват ли се за шпионаж китайските смарт телефони
Ползват ли се за шпионаж китайските смарт телефони

Нищо не остава скрито

И до момента в който тази нова технология със сензорен екран прави своя дебют с идния бюджетен модел, е несъмнено, че тя ще откри място и в бъдещите водещи модели на OnePlus.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР