Въпреки, че Шакира и Жерар Пике изгладиха отношенията си, за

...
Въпреки, че Шакира и Жерар Пике изгладиха отношенията си, за
Коментари Харесай

Свекървата на Шакира я нападна на улицата (Пике стои безучастен и гледа скандала – Снимки)

Въпреки, че Шакира и Жерар Пике изгладиха връзките си, с цел да отпразнуват рождения ден на сина си Милан, в онлайн пространството се появи видео, което демонстрира,  че в фамилията постоянно е имало проблеми.

Въпреки, че мнозина подлагаха на критика певицата, че е поставила магьосница на балона против къщата на свекърва си и пишат, че не би трябвало да се намесва в спор сред нея и Пике, наподобява, че остарялата дама Мосерат Бернабеу е имала огромно въздействие в връзките на сина си и жена му.

Във видеото, което лъсна в обществената мрежа излиза наяве, че Шакира и свекърва й се карат за нещо. В един миг свекървата се заканва на снаха си и й протяга ръка към лицето. А Шакира отблъсква ръката й. Най-впечатляващ е момента, в който Бернабеу хвърля отблъскващ взор на певицата и я показва с пръст, карайки я да млъкне.

Твърди се, че Монсерат е произнесла думите: „ Трябва да си държиш устата затворена ”, пишат испанските медии.

Докато двете дами си подвигат абсурда и то на улицата в същото време Жерар Пике стои безразличен и зяпа с интерес какво се случва сред майка му и жена му.Според информация въпросното видео е снимано много по-рано, само че датата не  е известна.

Мнозина се възмутиха от показаното: „ Не мога да допускам, че Пике си стоеше умерено там, до момента в който майка му атакува Шакира. ”, „ Той не зашити жена си от майка си, не е никакъв мъж ”, пишат хора в мненията.

 

 

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР