Въпреки че се все още си помага с патерици, когато

...
Въпреки че се все още си помага с патерици, когато
Коментари Харесай

Синътна Маги Халваджиян изненада всички с тази постъпка

Въпреки че се към момента си оказва помощ с патерици, когато върви, Бебо Халваджиян не пропусна да подкрепи физически и както е видно много екзалтирано тима си, написа show.blitz.bg.

Бебо съвсем до неотдавна лежа с бинтован крайник в " Пирогов ", откъдето благодареше на Господ за лудия шанс, който е извадил. А през днешния ден към този момент е на терена и демонстрира, че се усеща в много добра кондиция, въпреки към момента да не може да играе.

" 1 секунда нехайство, която може да промени живота ти. 1 секунда, която води до злополука, тежка фрактура, дълга интервенция, 7 дни лежане в болница и кой знае още какъв брой месеци възобновяване. 1 секунда, а след нея времето стопира... ", написа той в обществената мрежа с доста неспокойствие ", написа тогава той в обществената мрежа.

В тима на Бебо са още и Крис Миланов, който до наскоро гледахме в " Полицаите от края на града ", както и Тодор Георгиев, който познаваме от " Гласът на България ".



Припомняме, че в края на август синът на продуцента Маги Халваджиян претърпя сериозна злополука с мотора си , от която както е очевидно, се възвръща по проект.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР