Въпреки че се чувства застрашен и да смята, че има

...
Въпреки че се чувства застрашен и да смята, че има
Коментари Харесай

Руди Гела наплашен от Лена, в понеделник пуска жалба срещу нея в прокуратурата

Въпреки че се усеща заплашен и да счита, че има заплаха за живота му, Радостин Василев, който напусна ПП-ДБ, с цел да стане самостоятелен народен представител, ще чака до понеделник преди да подаде сигнал в прокуратурата. До тогава той чака държавното обвиняване да се самозезира по случая със опасността за изгубване, която получил от Лена Бориславова. Той още веднъж сподели и есемеса, който получи до момента в който в парламентарния спор ден по-рано си разменяха обиди с половинката на Бориславова Мирослав Иванов. „ Тъкмо да си помисля, че не можеш да паднеш по-ниско и хоп, намираш нови дъна. Нищо, ще изчакам, ще си липсващ “, написа в него.

„ Г-жа Бориславова споделя, че ще изчезна. Когато разкрих записите с националното изменничество на „ Промяната “ бе формирано досъдебно произвеждане по отношение на някакви закани към мен, за които аз не бях известен. Когато бях разпитван по тези неща, и ми бе назначена защита, разбрах, че би трябвало да изчезна още преди тази конференция, която се състоя “, съобщи той.

И уточни, че до момента в който бил в Политическа партия знаел, че Бориславова и Кирил Петков са близки с Алексей Петров. „ Знаете какво се случи с него. Почина ненадейно юрист, с който госпожа Бориславова работеше – трагично се удави в кладенеца си. Бе погубен Къро, който по СРС всички слушахте, че твърди, че е непосредствен с „ Промяната “. След заканите към министър Йоловски, на който е назначена защита, и на децата му, тъй като е заплашван от Кирил Петков “, разказа той част от терзанията си. „ Смятам, че господин Петков и госпожа Бориславова са склонни поради всичко, което разгадавам, съм обезпокоен, че са склонни да се опитат в действителност да изчезна. От политическата сцена няма по какъв начин, тъй като нямат въздействие над мен, само че физически несъмнено могат “, съобщи някогашният състезателен министър.

В понеделник той ще подаде тъжба до основния прокурор и до вътрешния министър против Бориславова. Ситуацията към тези хора, би предиздвикала всеки да се тормози, настоя Василев. Според него Бориславова е „ сив кардинал “ в Политическа партия.

Той занапред ще преценя има ли потребност от защита, към този момент не желал да върви с такава и да се тормози. И се оплака, че всеки втори коментар под постовете му бил със опасност, че ще бъде погубен.

Бившият състезателен министър докара със себе си пред медиите в Народното събрание специалиста по сигурност проф. Николай Радулов. „ Притеснително е това, което става. Мисля, че опасността е сериозна. Бях вечерта, когато доста старателно ни търсеха шефа на НСО и шефа на ДАНС. Бяха съществено обезпокоени тогава и тогава още веднъж ставаше въпрос за изгубване. Това е общоприетата опасност, която идва от тези среди. Отново се случи нещо необичайно, когато гръмнаха Алексей Петров. Заплахите са нещо непрестанно и някои от тях явно се осъществят, тъй като един-двама-трима към този момент не са живи “, разяснява Радулов. И означи, че трябва да се вземат ограничения, „ преди да изчезнат и деца “.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР