Въпреки че Сандра Бълок е една от най-успешните холивудски звезди,

...
Въпреки че Сандра Бълок е една от най-успешните холивудски звезди,
Коментари Харесай

Историята на Сандра Бълок и Брайън Рандал: Той е любовта на живота ми!

Въпреки че Сандра Бълок е една от най-успешните холивудски звезди, тя пази огромна част от персоналния си живот в загадка. Актрисата има връзка в продължение на няколко години, като безшумно се среща и отглежда децата си с дългогодишния си сътрудник Брайън Рандал до гибелта му през август 2023 година Любовта сред Сандра Бълок и починалият фотограф Брайън Рандал продължава години.

Всичко стартира, когато Бълок стартира да се среща с Рандал през август 2015 година След това връзката на двойката продължава да процъфтява, като през ноември 2017 година източник показа, че Бълок, която осинови наследник Луис през 2010 година и щерка Лайла през 2015 година, постоянно може да разчита на Рандал.

" Той е индивидът, който постоянно ще отвори вратата или ще вземе якето ѝ и ще ѝ помогне да го облече ", показа тогава приближен източник на двойката. " Брайън се грижи за нея по всички верни способи. Тя се усеща обичана и ценена от самото начало. " Рандал умира на 57-годишна възраст през август 2023 година след персонална тригодишна борба с Амиотрофична латерална склероза.

В памет на починалия фотограф вижте в галерията по какъв начин се развива връзката на Бълок и Рандал през годините:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР