Въпреки, че само преди три месеца Ал Пачино и приятелката

...
Въпреки, че само преди три месеца Ал Пачино и приятелката
Коментари Харесай

Едно бебе и три месеца по-късно - разделя и се 83-годишният Ал Пачино с 29-годишната си приятелка

Въпреки, че единствено преди три месеца Ал Пачино и приятелката му Нур Алфала посрещнаха първото си дете дружно, двойката вече не е заедно и по всичко проличава, е половинката на Пачино е подала молба за настойничество над тримесечния си наследник от артиста Роман Алфала Пачино.

29-годишната Алфала подава правни документи в Лос Анджелис, като желае цялостно физическо настойничество над бебето и прибавя, че пререндира 83-годишният артист да има " рационално посещаване ", оповестява The Blast.

Пачино и Алфала бяха сантиментално свързани от април 2022 година и посрещнаха сина си на 6 юни в болничното заведение Синай на Сидър в Лос Анджелис.
 Ал Пачино наруши мълчанието - разчувствуван ли е да бъде татко за четвърти път
Ал Пачино наруши мълчанието за четвъртото си дете

Развълнуван ли е артистът още веднъж да бъде татко

Актьорът от " Кръсникът " към този момент е татко на три деца от две дами: той споделя 22-годишните близнаци Оливия Пачино и Антон Джеймс Пачино с Бевърли Д`Анджело, както и Джули Пачино (33 г.) с Ян Тарант.

Според изданието Алфала е споделила на съда, че е подготвена да даде на ветерана кино звезда взаимно правно настойничество над дребния им наследник, което ще му даде думата по въпроси, свързани с образованието, религията, здравното лекуване и други.

В правната си документи Алфала вмъква документ, озаглавен " доброволна декларация за родителство ", който двамата с Пачино подписват шест дни след като посрещат сина си.
 Коя е Нур Алфала - 29-годишната другарка на Ал Пачино
Какво знаем за 29-годишната другарка на Ал Пачино

Коя е Нур Алфала

Документът, подписан от трета страна - очевидец, признава бащинството на Пачино на детето. Алфала посочва в правните документи, че е заченала детето в Калифорния, откакто е взела участие в " полов контакт " с артиста.

Алфала изисква в правосъдните документи Пачино да заплати адвокатските й такси или всевъзможни други разноски, свързани с делото, съгласно изданието. Конкретен размер на издръжката на детето не е посочен за момента.

Според The Blast правните документи по делото показват, че " съдът може да издаде заповеди за прехрана на децата и да издаде възлагане на приходи без в допълнение известяван на която и да е от страните. "

Очаква се, че съдията по делото ще уточни сума въз основа на това, което Алфала желае в идните чувания. Няма доказателства, които да демонстрират, че Пачино се опълчва на някое от настояванията ѝ.
 83-годишният Ал Пачино и 29-годишната Нур Алфала в очакване на първото си дете
Ал Пачино още веднъж татко на 83

Никога не е късно

Преди Ал Пачино, Алфала имаше връзйа с иконата на Rolling Stones Мик Джагър и милиардера Николас Бергрюен. Разликата във възрастта сред Алфала и Пачино " наподобява не е проблем ", сподели източник пред Page Six през април 2022 година, добавяйки, че кувейтско-американският кино продуцент " се среща най-вече с доста богати по-възрастни мъже ", само че идва от семейство с пари, които не са проблем за нея.

Алфала е родом от Бевърли Хилс и е посещавала Училището за филми и телевизия на UCLA, като по-късно преследва кариера като продуцент.
 Ал Пачино е татко на 83 години
Ал Пачино е татко на 83 години

Актьорът посрещна първото си дете с Нур Алфала

Преди раждането на детето през юни, интензивно се говореше за бременността на Нур Алфала, откакто се появиха изказвания, че артистът е изискал пренатален ДНК тест, отказвайки да повярва, че може да " забремени някого ". След като се твърди, че е негово, Пачино декларира, " не може да бъде по-щастлив " от бременността.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР