Въпреки че са около шест месеца преди следващата група тийнейджъри

...
Въпреки че са около шест месеца преди следващата група тийнейджъри
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу чувства „надигаща се скръб за празно гнездо“ – как да се подготвите за това, че децата ви напускат дома

Въпреки че са към шест месеца преди идната група младежи да тръгнат към университета, някои родители към този момент стартират да се тревожат за тяхното овакантяване – и една от тях е Гуинет Полтроу.

Филмовата звезда призна, че се бори с „ надълбоко възприятие за идна тъга “ като 17-годишния й наследник Моузес – от брака й с Крис Мартин от Coldplay – се готви да напусне дома си, с цел да отиде в университет по-късно тази година.

Другата им щерка Епъл, на 19, към този момент се е изнесла и доведеният наследник на Полтроу, Броуди, също ще напусне и артистът разкри, че се опасява има празна къща.

Говорейки за възприятията си по отношение на напускането на момчетата, тя сподели пред Sunday Times: „ От една страна невероятна горест. Дълбоко възприятие за идна тъга. От друга страна, това е тъкмо това, което би трябвало да се случва.

„ Вашите деца би трябвало да бъдат, знаете, млади възрастни, които могат да реализират и да се оправят, да основават връзки и да бъдат издръжливи. Точно това желаете. А това значи, че напу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР