Въпреки че са минали едва 18 дни от новата 2023

...
Въпреки че са минали едва 18 дни от новата 2023
Коментари Харесай

Мистерия в bTV! Сашо Кадиев, пак изчезна от ефир, какво се с...

Въпреки че са минали едвам 18 дни от новата 2023 година водещият на предаването " Преди обед " Сашо Кадиев отново изчезна от ефир и повода за това е, че се е разболял за повторно.

" Ще го караме без Сашо, тъй като явно грипът не го е подминал и него. Пожелаваме му бързо да се оправи. Много заболели има на всички места в последните седмици, не знам какви са вашите наблюдения, само че моите изрично са такива ", сподели първоначално през днешния ден колежката му Деси Стоянова, която нееднократно е изпадала в сходно състояние.



 

" Това, което знам като информация за този противен грип е, че доста бързо се стоварва и е с тежки последици. Имам другари, сътрудници, които имаха някакви задължения, само че отпаднаха поради боледуване ", сподели гост-коментаторът Тончо Токмакчиев.

Припомняме, че Сашо Кадиев не бе на екран и в първите дни на 2023-та, когато още веднъж бе болен, само че тогава съумя да се болести от екранната си половинка Деси Стоянова, която пък отсъства от ефира в последните дни на 2022 година

Любопитна детайлност е, че и на вчерашното издание на " Преди обед " Кадиев още веднъж не се яви в началото, а след няколко минути се появи с оправданието, че е ходил да търси подарък на Тончо Токмакчиев за имения му ден, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР