Въпреки че романтичните комедии имаха своите най-силни години в началото

...
Въпреки че романтичните комедии имаха своите най-силни години в началото
Коментари Харесай

Дакота Джонсън на любовен кръстопът между Крис Евънс и Педро Паскал в Materialists

Въпреки че сантименталните комедии имаха своите най-силни години при започване на века, от Холивуд очевидно са решени за възродят жанра. След като при започване на годината Сидни Суийни и Глен Пауъл оправдаха упованията ни към, в този момент насочваме окуражен взор към едно ново заглавие - Materialists.
 Eddington с Хоакин Финикс, Ема Стоун и Педро Паскал - какво знаем за новия филм на Ари Астер
Хоакин Финикс, Ема Стоун и Педро Паскал вкупом в нов уестърн

Какво знаем към този момент за Eddington

В основните функции са Дакота Джонсън, Крис Евънс и Педро Паскал. Освен звездното им наличие обаче е обещаващ и фактът, че филмът е режисиран от номинираната за  Селин Сонг. Миналата година тя направи дебюта си с, който си завоюва също и пет номинации за Златен глобус и три номинации за БАФТА.

В момента новият ѝ филм Materialists се снима в Ню Йорк, само че за сюжета не се знае доста. Според Deadline историята е фокусирана върху любовната алтернатива на една сватовница, която стартира връзка с богат мъж, до момента в който обаче към момента таи усеща към разорения актьор-сервитьор, който е изоставила.

От Variety пък разбираме, че единствено преди броени дни са станали ясни имената и на другите артисти, които допълват състава. Това са Зоуи Уинтърс, която познаваме от, Даша Некрасова, която също има роля в сериала на Max, както и Луиза Джейкъбсън ( " Позлатената eпоха " ). Освен тях ще забележим и Марин Айрлънд, която последно си партнира с Ан Хатауей в, а преди този момент гледахме в по описа на Стивън Кинг.

Освен режисьор на Materialists, Селин Сонг е и създател на сюжета, както и продуцент. Както споменахме, фотосите текат сега в Ню Йорк, а онлайн към този момент се разпространиха и първи фрагменти от снимачния развой.

От фотосите излиза наяве, че се е снимала сцена, за която  и  са си разменили буйна целувка. Между сцените двамата артисти са били видяни да си приказват, написа Just Jared.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР