Въпреки че продажбите на iPhone X официално стартират на 3

...
Въпреки че продажбите на iPhone X официално стартират на 3
Коментари Харесай

Изненада: iPhone X прави ужасни снимки на фона на Google Pixel 2

Въпреки че продажбите на iPhone X публично започват на 3 ноември, Apple даде опция на някои известни персони да се срещнат с флагмана и да споделят отзиви.
Един от късметлиите е Маркус Браунли от Съединени американски щати, създател на най-популярния YouTube канал, отдаден на мобилните устройства. Той съпостави предната камера на iPhone X с предната камера на Гугъл Pixel 2 и стигна до фрапантен извод.



Apple по всевъзможен метод популяризира предната камера на iPhone X, която е оборудвана с десетки разнообразни спомагателни датчици. Камерата по хардуерен път пресмята дълбочината на изображението и може да основава резултата боке – размиването на задния декор. Но директното съпоставяне демонстрира, че новият флагман на Apple прави ужасни фотоси спрямо Гугъл Pixel 2.





Снимките, показани от Маркус, добре демонстрират разликата в качеството на фотографиите, направени от iPhone X и Гугъл Pixel 2 при идентични условия. В безусловно всички случаи продуктът на Apple се показва доста по-зле от своя главен съперник.





Забелязва, че фотосите, направени с предната камера на iPhone X имат прекомерно жълт цвят, а резултатът за размиване на задния декор работи напълно погрешно.

Потребителите са учудени от тази обява и в този момент всички чакат профилираните проби на другите лаборатории.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР