Въпреки че принц Луис, синът на Кейт Мидълтън и принц

...
Въпреки че принц Луис, синът на Кейт Мидълтън и принц
Коментари Харесай

Принц Луис се появи на фестивал под формата на... знаме

Въпреки че принц Луис, синът на Кейт Мидълтън и принц Уилям, към момента е прекомерно дребен, с цел да участва на музикални фестивали като Гластънбъри, той се появи там. Под формата на знаме.  

Принц Луи от дълго време радва почитателите на кралското семейство със своето земно държание и занимателни лудории. А фотографията му, направена на миналогодишния Trooping the Color, се трансформира в мем.

Известната фотография е направена, когато Луис е на балкона с висши членове на кралското семейство, гледайки по какъв начин RAF прелита. Той запуши ушите си с ръце и направи мимика, евентуално поради мощния звук, когато самолетите прелитаха над балкона на Бъкингамския замък.
 Принц Луи, кралица Елизабет Принц Луи на балкона на Бъкингамския замък през 2022 г Снимка: Getty
Този миг завладя сърцата на феновете и година по-късно хората към момента помнят емблематичния облик.

Вече се появи на тениски и чаши, а в този момент и на знаме. Както един консуматор на Twitter написа, " Принц Луи е легенда в развой на основаване. "
 принц луис, гластънбъри Знаме, изобразяващо принц Луи Снимка: Twitter The Crown Chronicles
За първи път знамето с принц Луис се появи предходната година на Гластънбъри, а в този момент още веднъж бе показано измежду публиката, пише Експрес.

За този музикален фестивал такива флагове и плакати с лозунги са всекидневно нещо. Всяка година в тълпата се развяват доста флагове с мемета, политически лозунги и занимателни поговорки.

На фестивала обаче участваха освен известни реализатори и звезди като Кара Делевин. Тук бяха и принцеса Беатрис и нейният брачен партньор Едоардо Мапели Моци. Дъщерята на принц Андрю се постара да не притегля вниманието върху себе си, по тази причина избра черен топ, дълга черна пола и черни маратонки за излизане.

Гластънбъри приключи в неделя с осъществяване на Елтън Джон пред 100-хилядна аудитория. Той трябваше да бъде съпроводен от Дуа Липа и Бритни Спиърс, само че те не бяха на сцената.

По време на фестивала се показаха митове като Guns N`Roses, Arctic Monkeys, Lizzo и Lewis Capaldi.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР