Въпреки че повечето хора ще плащат сметките, когато живеят с

...
Въпреки че повечето хора ще плащат сметките, когато живеят с
Коментари Харесай

„Родителите ми ми таксуват £100 на седмичен наем, но стенат за дългите ми душове – това е нелепо`

Въпреки че множеството хора ще заплащат сметките, когато живеят с родители, може да е малко мъчно, когато се пробвате да балансирате бъдете обективни с това какъв брой гореща вода употребявате - изключително в случай че споделяте с цялото си семейство.

Един човек разкри, че родителите му " стенат " за техните 15-минутни ежедневни душове, както им е казано да бъдат малко по-„ деликатни “, защото останалата част от фамилията би трябвало да прави „ жертви “, с цел да не се къпе всеки ден, с цел да понижи сметките.

Сега те са изправени пред алтернатива, защото се усещат плащащи £ 100 на седмица са задоволителни, с цел да се къпят толкоз дълго, колкото желаят, и да попитат дали би трябвало да останат непоколебими и да се изкъпят или да одобряват, че е малко егоистично.

Те обясниха по какъв начин работят на цялостен работен ден, както и организират онлайн курс и заплащат £100 седмична вноска на родителите си за това, че живеят вкъщи, само че биват „ охкани, че прекарват 15 минути дневно под душа “.

В неизвестен пост до Mumsnet, недо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР