Въпреки че по-често ги ползваме само по основно предназначение или

...
Въпреки че по-често ги ползваме само по основно предназначение или
Коментари Харесай

3 неочаквани ползи от пастата за зъби

Въпреки че по-често ги употребяваме единствено по главно предопределение или с лека ръка изхвърляме отпадъците от тях в кофата за отпадък, редица артикули имат и една друга, добавена стойност. Като кафето и черупките от яйцата, които правят чудеса, в случай че ги прибавим към тора за растенията.
 Черупките, яйцата, кафето, торът за растенията и за какво да не ги изхвърляме
Още две аргументи да не изхвърляме черупките от яйцата

Ето и какво да ги вършим

Така се оказва, че е добре да държим на разположение и една паста за зъби в кухнята, тъй като намира още куп приложения освен в персоналната хигиена, само че и в семейството.

Отдавна знаем, че тя възстановява блясъка на потъмнялото сребро, само че това е единствено една от аргументите да я държим на ръка разстояние и вън от банята. Ето още три случая, в които оказва помощ.
 Снимка 521912

Заличава мокри петна по дървото

Едва ли има човек, който да не е забравял най-малко един път да постави поставка под чашата си или просто да разлее течност върху дървената маса.
 Снимка 521916

Мокрите следи ще изчезнат за нула време, в случай че втрием върху тях малко паста за зъби. За да реализираме стремежи резултат, по-късно е нужно единствено да я отстраним с забрадка. Можем да повторим упражнението, само че не трябва да използваме гел-паста.
 4 неща, които не знаем за пастата за зъби
4 неща, които не знаем за пастата за зъби

В какво се показва вярното миене

Почиства ръцете

Миризмите от риба и чесън по ръцете ни са измежду най-упоритите, а множеството сапуни са безсилни. Пастата за зъби обаче може да ги заличи изцяло, както и да унищожи всички рискови бактерии от кожата ни.

Премахва упоритите миризми върху пластмасата

Колкото и да са комфортни, пластмасовите съдове за предпазване имат един сериозен минус. И те задържат неприятни миризми, които постоянно не могат да се отстранен с елементарните препарати.
 Зъбите, устната хигиена и от какво ни защищава миенето по три пъти дневно
Болестите, от които ни защищава честото миене на зъби

Колкото повече, толкоз по-добре

Пастата за зъби е решението и в този проблем. Трябва единствено да разтъркаме хубаво вътрешността на пластмасовата купа с нея и по-късно да я измием с веро. Но не пречи да я оставим и непосредствено в миялната машина, успокояват ни от Tips And Tricks.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР