Въпреки че отделиха собствено приятно време, за да издадат това,

...
Въпреки че отделиха собствено приятно време, за да издадат това,
Коментари Харесай

Нови документи подчертават защо Върховният съд трябва да остави делото Тръмп на Джак Смит да продължи напред

Въпреки че отделиха лично прелестно време, с цел да издадат това, което трябваше да бъде петминутно решение, постановяващо, че Доналд Тръмп не е ваксиниран против наказателно гонене, Окръжният апелативен съд на окръг Колумбия направи на американците една огромна услуга: те отстраниха множеството от пътищата на Тръмп, с цел да продължат да забавят това, което стана известно като наказателното дело против него от „ 6 януари “. Ще спестя на читателите досадата да описват законовите маневри, които бяха избегнати, и ще го обобщя по този начин: Съдът даде на Тръмп краен период до понеделник да апелира пред Върховния съд. Той, както нормално, го отсрочи за последния миг, само че в действителност направи това обжалване до края на деня.

Сега има единствено един въпрос: Ще саботират ли шестимата републикански съдии в съда делото заведено от специфичния прокурор Джак Смит?

Почти никой юридически специалист не счита, че съдиите, макар че са партийни хакове, ще се унижат, като поддържат глупавите изказвания на Тръмп за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР