Въпреки че от години е извън ринга, някогашният световен шампион

...
Въпреки че от години е извън ринга, някогашният световен шампион
Коментари Харесай

Майк Тайсън разказа как се е сдобил с тигрите си


Въпреки че от години е отвън кръга, тогавашният международен първенец по бокс Майк Тайсън към момента е измежду най-респектиращите и разпознаваеми звезди.

Освен с извънредно тежката си ръка, Тайсън е прочут и със склонността си да харчи за лъскави коли, имения и екзотични екстри.

Както преди време стана ясно от кино лентата " Последният ергенски запой ", боксьорът е горделив притежател на същински тигър, само че това, което не стана ясно във кино лентата, е, че тигрите в действителност са три.

Наскоро Тайсън взе присъединяване в подкаста на Джо Роган, където разкри по какъв начин и за какво се с сдобил с животните.

Оказва се, че боксьорът е бил в пандиза, когато е придобил бенгалските тигри.

Човекът, който отговарял за многочислените първокласни возила на Майк, му се обадил, с цел да му каже, че техен общ другар дължал на боксьора пари за коли, които към момента били в паркинга на Майк.
View this post on Instagram
Touché @danawhite

A post shared by Mike Tyson (@miketyson) on Oct 23, 2018 at 6:58pm PDT

Той предложил на Тайсън да изтъргуват колите на въпросния дебитор против коне, лъвове или тигри. Майк бил пъклен впечатлен от опцията да се вози във ферарито си с тигър до себе си и бързо се съгласил на покупката.

Всеки от тигрите е коствал по 70 000 $, а общата им прехрана е възлизала на 12 000 $ на месец.
View this post on Instagram
Link for the full interview is in @BiteTheMic’s bio. AND BE SURE to FOLLOW @BiteTheMic FOR MORE. #BiteTheMic #Boxing #MMA #MikeTyson #HipHop #WWE #IronMikeTyson @Rosenbergradio

A post shared by Mike Tyson (@miketyson) on Sep 4, 2017 at 1:15pm PDT

Шампионът признава, че тогава е бил млад и необмислен и е харчел непрекъснато за сходни ексцентрични дела. Въображението надалеч не ни стига, с цел да си представим какви други " вложения " от този темперамент е правел Майк Тайсън преди време.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР