Въпреки че ОП Чистота“ предостави нова безвъзмездна услуга на пловдивчани,

...
Въпреки че ОП Чистота“ предостави нова безвъзмездна услуга на пловдивчани,
Коментари Харесай

Чистота скастри пловдивчани заради тези СНИМКИ

Въпреки че Оперативна програма „ Чистота “ даде нова безплатна услуга на пловдивчани, осигурявайки техника и екипи, които в събота и неделя по график събират обемни боклуци от излязло от приложимост обзавеждане, нелицеприятните гледки в града не стопират. Гражданите не престават да нарушават общинската разпоредба за ръководство на отпадъците и изхвърлят край контейнерите за боклук и в зелените площи непотребна покъщина. Това установи шефът на общинското дружество Иван Стоянов.

Той подсети, че от 20 април насам в събота и неделя 08:00 до 16:00 ч. по график се събират дрешници, кревати, дивани, шкафове, фотьойли, матраци, дюшеци, мебели и други сходни движимости. В събота екипите работят в регионите „ Южен “, „ Северен “ и „ Западен “, а в неделя – в „ Централен “, „ Тракия “ и „ Източен “.

Съобразявайки се с графика, хората могат да се обадят на телефон 032/675 817 всеки работен ден от понеделник до 12 ч. в петък, с цел да посочат адреса, на който сами ще изнесат непотребните движимости. Според шефа на „ Чистота “ в предходните седмици е имало доста случаи, когато служащите в екипите са се превръщали в хамали, от които се очаквало да придвижват мебели от жилища и изби, което по думите на Иван Стоянов е, меко казано, недопустимо.

През останалите дни на седмицата жителите могат да извозват едрогабаритни и други боклуци от семействата на профилираната площадка в базата на предприятието – ул. „ Даме Груев “ 64 А, която работи целогодишно, без почивен ден. Моноблокове, тоалетни казанчета и други строителни боклуци до 1,1 куб. м след домашни поправки могат да се изхвърлят в разположението на 8 точки в града контейнери вид „ Лодка “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР