Въпреки че официално не живеят заедно от няколко месеца и

...
Въпреки че официално не живеят заедно от няколко месеца и
Коментари Харесай

Ким и Кание отново заедно

Въпреки че публично не живеят дружно от няколко месеца и са в развой на бракоразвод, Ким Кардашиян и Кание Уест не стопират да ни дават спорни сигнали за това има ли връзката им бъдеще или не.
 Кание Уест, Ким Кардашиян, връзките й с Пийт Дейвидсън и признанието на рапъра
Реакцията на Кание след фотосите на Ким и Пийт

Покаянието на Йе

В последните седмици нееднократно видяхме риалити звездата в компанията на Пийт Дейвидсън , с който към този момент не се тормозят да се държат за ръце на обществени места. А на тази панорама Йе отговори с разкайване за грешките си и молби Господ още веднъж да ги събере.

И не щеш ли желанието му се сбъдна, въпреки и за няколко часа. В последния ден на ноември в Маями бе показана мъжката сбирка за сезон пролет/лято 2022 на Louis Vuitton.

Kanye West and Kim Kardashian appear with North at the Virgil Abloh fashion show in Miami.
— Drama For The Girls (@dramaforthegirl)
Модният театър мина под знака на загатна за дизайнера Върджил Абло , който умря през предишния уикенд от рак. На него участваха редица известни персони, пристигнали от почитание към гения и личността му.

А измежду тях се откроиха Ким Кардашия и Кание Уест, които дойдоха дружно на събитието и съпроводени от щерка си Норт. Двамата бяха дългогодишни другар с Абло и явно скръбта по него е съумяла да ги събере.

Това е първият път, в който виждаме съпрузите в бракоразвод дружно след новината, че Ким и Пийт са най-новата звездна двойка. Но даже и това да е истина, явно тяхната връзка няма да попречи на мощните връзки, които не престават да имат Кардашиян и Уест, предава People.
 Върджил Абло, ракът и новината за гибелта на дизайнера
Върджил Абло загуби борбата с рака

Тъжна вест за света на модата

А и Абло бе един от шаферите на сватбата им преди години и е изцяло в реда на нещата двамата дружно да му отдадат заслужената респект. Все отново и до момента нееднократно доказваха, че са съумели да запазят положителния звук между тях.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР