Въпреки че ние самите, волно или неволно, прибягваме до манипулативни

...
Въпреки че ние самите, волно или неволно, прибягваме до манипулативни
Коментари Харесай

Как лесно можете да манипулирате всяка зодия

Въпреки че ние самите, волно или несъзнателно, прибягваме до манипулативни техники, с цел да реализираме задачите си, сигурно не желаеме да станем жертва на други манипулатори. Всяка зодия има свои лични слаби страни, които могат да бъдат натиснати и то не с най-хубавите планове.

Овен

Овенът е роден водач, съдбоносен и упорит, което значи, че желае да изпревари всички. Убедете Овена в неговата изключителност и уникалност, а също по този начин го похвалите за реформаторски мисли и хрумвания и елементарно ще го манипулирате.

Телец

Телецът е надъхан към сетивното усещане, тъй че в случай че се научите  да завладявате всичките пет сетива, можете сполучливо да манипулирате този знак. Трябва да разберете желанията му и да му дадете тези чувства, които  може да оцени. На първо място, той обича изискани дарове, в случай че се постараете, тогава Телецът ще бъде във вашите ръце.

Близнаци

Близнаците са непостоянни и им е мъчно да създадат избор. Просто би трябвало да се възползвате от тяхната колебливост. Дайте им доста благоприятни условия и те блокират.

Рак

Когато желаете да окажете напън върху Рака, би трябвало да го успехите. Чувствайте се свободни първо да плачете. Защо? Защото не можете да го накарате да прави това, което желаете, защото Ракът знае по какъв начин да се преструва на жертва и ще стартира да страда, а вие ще го утешавате.

Лъв
 3 елементарни изречения, които другите употребяват, с цел да ви манипулират 3 елементарни изречения, които другите употребяват, с цел да ви манипулират
Манипулаторите ловко си служат с думите и с помощта на тях постоянно реализират задачите си.  Ето кои са фразите, които най-често нам...

Лъвовете са закрепени върху себе си. Използвайте любовта му към възхищението във ваша изгода. Обсипете Лъва с доста похвали и зарадвайте егото му.

  Дева

Умните и трезвомислещи Деви са сложни за операция, защото виждат тъкмо през хората. Едва ли ще можете да я подмамите да направи нещо. Единственият метод да заблудите Дева е да признаете, че сте прекомерно глупави и се нуждаете от помощта на образован човек като нея.

Везни

Везните не обичат причините, тъй че е неуспех да им кажете напряко желанията си. За да накарате този знак да направи нещо за вас, направете му комплимент и накарайте Везните да се почувстват специфични и изключителни.
 5 признака, че индивидът против теб те манипулира 5 признака, че индивидът против теб те манипулира
Ако се чувствате доста изтощени на работа и сте плакали няколко пъти в тоалетната през последната седмица, аргументите може да са доста. Н...

Скорпион

Само изнудването може да проработи със Скорпион, защото самият той е гуру на операция. Той е мнителен, загадъчен и доста ловък да открива слабостите на съперника си и да ги употребява в своя изгода.

Стрелец

Стрелецът е любопитен и цялостен с сила, само че и променлив. Страхът да не изпадне от дебрите на събитията го травмира повече от другите признаци, тъй като ненавижда да бъде зарязан. Можете да го манипулирате като краткотрайно го игнорирайте.

Козирог
 10 изречения, който издават, че той ви манипулира 10 изречения, който издават, че той ви манипулира
Не е редно да манипулирате близките си, с цел да постигнете задачите си. Всеки знае това. Но много постоянно мъжете прибягват до този замърсен три...

Козирогът обича да управлява. Освен това е ненапълно нахален и убеден, че е прав.   Козирогът обаче обича да демонстрира благотворителност към „ губещите “. Опитайте се да го молите дълго време.

Водолей

Водолей е екстравагантен въстаник. Просто го помолете да не прави нещо, като изтъкнете доста аргументи и причини, а той, несъмнено, ще направи противоположното.

Риби

Рибите са съпричастни и безкористни хора. Те виждат като своя задача да оказват помощ на другите, изключително на по-малко щастливите. Направете се на нещастни и ги убедите, че дейностите им ще бъдат за ваше положително.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР