Въпреки че не успя да присъства на погребението на принц

...
Въпреки че не успя да присъства на погребението на принц
Коментари Харесай

Меган Маркъл изпратила венец с лично послание за погребението на Филип

Въпреки че не съумя да участва на погребението на принц Филип, Меган Маркъл въпреки всичко отдаде респект на починалия брачен партньор на Елизабет Втора, написа edna.bg.

Херцогинята на Съсекс, която е в напреднала бременност с второто си дете, не получи утвърждение от лекаря си да лети от Калифорния, където са открити дружно с принц Хари, до Лондон, с цел да придружи брачна половинка си на събитието.

Освен че е следила погребението от вкъщи си, Меган Маркъл е направила още един жест към починалия херцог на Единбург. Заедно с принц Хари са изпратили специфичен венец, допълнен от записка, надписана ръкописно от херцогинята.

Украсата включва цветя със особено значение по концепция на двойката, описват от Harper's Bazaar - растението меча стъпка, един от знаците на Гърция, което е отпратка към корените на принц Филип, както и морска падуба, представляваща службата на починалия на херцог на Единбург в Кралските военноморски сили.

Венецът е направен от флориста Уилоу Кросли, работил преди този момент върху аранжировки за сватбата на Меган и Хари през 2018 година, както и за кръщенето на техния наследник Арчи в замъка Уиндзор.

Двойката уважи паметта на принц Филип с обръщение в формалния уебсайт на организацията си Арчиуел (Archewell) в деня на гибелта му. То съдържаше следните думи, изписани с бели букви на мрачен декор: „ В памет на Негово Кралско Височество херцога на Единбург, 1921-2021 година Благодарим за преданата работа. Ще липсвате доста на всички “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР