Въпреки че не успя да присъства лично, Меган Маркъл очевидно

...
Въпреки че не успя да присъства лично, Меган Маркъл очевидно
Коментари Харесай

Меган и Арчи са разговаряли с кралицата преди погребението на принц Филип

Въпреки че не съумя да участва персонално, Меган Маркъл явно се е погрижила персонално да се свърже с кралица Елизабет , с цел да изрази съболезнованията си преди в събота.

Понастоящем херцогинята на Съсекс е в напреднала бременност с второто си дете – момиченце, което би трябвало да се роди през лятото – и по тази причина лекарите я посъветвали да не подхваща дългото пътешестване до Англия. Източници обаче потвърдиха пред “Vanity Fair”, че Меган в действителност е гледала погребението по малкия екран от вкъщи си в Монтесито и е написала на ръка сърдечно писмо от нея и Хари , което е сложено до венеца им на тревните площи пред параклиса „ Сейнт Джордж “.

 принц чарлз уилям хари Getty

Друг източник разкри пред “People”, че „ Меган е разговаряла с Хари преди погребението на дядо му “ , както и че „ Меган и Арчи също разговаряха с кралицата по-рано тази седмица “. През февруари Хари разкри пред Джеймс Кордън, че двамата с Меган постоянно са осъществявали видеоразговори с кралица Елизабет и принц Филип по време на цялата пандемия, добавяйки: „ И баба ми, и дядо ми употребяват Zoom, виждали са по какъв начин Арчи тича и си играе в близост “ .

Въпреки че не съумя да участва персонално, Меган Маркъл явно се е погрижила персонално да се свърже с кралица Елизабет, с цел да изрази съболезнованията си преди погребението на принц Филип в събота.
 Погребението на принц Филип  Погребението на принц Филип  Погребението на принц Филип  Погребението на принц Филип
Източникът също добави, че „ Меган и Хари поддържат връзка всеки ден “ по време на престоя му във Англия : „ Тя знае, че пътуването до Англия е мъчно за Хари. Той не искаше да оставя Меган и Арчи сами. Меган го уверяваше всеки ден, че те са добре. Не искаше той да се тревожи. “

Но тези успокояващи диалози не попречиха на Хари да желае да се върне назад при жена си и, ден преди. „ Хари се почувства извънредно, оставяйки Меган сама, измина доста тежка седмица и той желае да се върне при нея допустимо най-скоро “, съобщи източник пред “Vanity Fair”.

Но двамата към момента няма да могат да се съберат, защото откакто се върне в Съединени американски щати, Хари ще би трябвало да остане под карантина за още една седмица и да да си направи тест за COVID-19, преди най-сетне да види брачната половинка и сина си.
 Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР