Въпреки че не сме наясно какво точно ще представлява това,

...
Въпреки че не сме наясно какво точно ще представлява това,
Коментари Харесай

Какво знаем за завръщането на Приятели

Въпреки че не сме наясно какво тъкмо ще съставлява това, което обичаните ни артисти от " Приятели " ни готвят, го чакаме с неспокойствие.
 HBO Max, “Приятели” и какво знаем за новата продукция с тяхното присъединяване
Екипът на “Приятели ” още веднъж дружно в HBO

Какво да чакаме от новата продукция

Знаем единствено, че няма да бъде водено от сюжет, което пък ускорява любознанието ни още повече. Снимките трябваше да се състоят на 23 и 24 март, само че поради ковид бяха отсрочени.

Беше и напълно разумно, тъй като Холивуд безусловно спря, а и още е на пауза.

По проект трябваше да забележим подготвяната продукция на 1 май , когато в Съединени американски щати започва HBO Max . За всеобщо страдание обаче това няма да се случи тъкмо по този начин.
 Снимка 397344

Според The Hollywood Reporter, специфичната еднократна продукция ще се забави, само че към този момент не е известно с какъв брой време.

В публично известие HBO Max хвърлят и малко повече светлина върху това какво тъкмо ще съставлява продукцията. Както към този момент знаем, няма да има сюжет, само че няма да забележим и обичаните си герои - Джоуи, Фийби, Рейчъл, Чандлър, Моника и Рос.

Защото Мат Лебланк , Лиса Кудроу , Дженифър Анистън , Матю Пери , Кортни Кокс и Дейвид Шуимър ще играят себе си. От стрийминг платформата разясняват също, че това, което ще забележим, не е нов епизод към към този момент познатите ни 236 от " Приятели ".
 Кортни Кокс,
Кортни Кокс не помни, че е взела участие в " Приятели "

И какво прави вкъщи

Шестимата артисти ще получат и много солидно заплащане за присъединяване си - сред 2.5 и 3 милиона $ . Това е много повече от това, което получаваха преди за епизод - 1 милиона $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР