Въпреки че не се наслади на кой знае колко силен

...
Въпреки че не се наслади на кой знае колко силен
Коментари Харесай

Райконен: Не съм загубил амбицията си

Въпреки че не се наслаждения на кой знае какъв брой мощен сезон, Кими Райконен продължава да твърди, че не е изгубил упоритостта си да печели във Формула 1.

Финландецът има едвам две победи от 2009-а насам, като за финален път завоюва през март 2013-а в Австралия с Lotus, само че е окуражен за по-добро показване през 2018-а година.

„ Нямаше да съм на пистата през идната година, в случай че нямам упоритост да спечелвам. Все още се любувам на надпреварите и това е единствената причина да съм част от Формула 1. Докато желанието и упоритостта са тук е ясно, че ще давам най-хубавото от себе си “ разяснява водачът на Ferrari, който чака мощна нова година, като знае, кое ще бъде основно.

„ През последния сезон не започнахме по най-хубавия метод. Имахме несъмнено и положителни моменти, само че изцяло не постигнахме мечтаното, изключително в случай че се огледа изцяло на представянето ни. Всичко би трябвало да сме прецизирали за първия старт, тъй като в случай че нещата не са съвършени това може да ни коства доста точки “ добави Райконен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР