Въпреки че не е от знаменитостите, които обичат да издават

...
Въпреки че не е от знаменитостите, които обичат да издават
Коментари Харесай

Тежката загуба, която Ан Хатауей е пазила в тайна близо 10 години

Въпреки че не е от звездите, които обичат да издават доста за персоналния си живот, Ан Хатауей въпреки всичко бе решила да разгласи бременността си с второто дете.
 The Idea of You с Ан Хатауей и Никълъс Галицин - първи филмов откъс на сантименталната драма
Ан Хатауей се впуска във вихрен романс

Първи парещ филмов откъс на The Idea of You

През юли 2019 година тя качи фотография в Instagram, на която си личеше, че е към този момент с много наедряло коремче.

" Не е за филм... Шегата настрани, за всички, които минават през пъкъла на безплодието и зачеването, апелирам, знайте, че нито една от моите бременности не мина по права линия. Изпращам ви доста обич ", написа тогава актрисата към поста си.

Днес тя е щастлива майка на две момчета. Първородният ѝ наследник Джонатан е роден през март 2016 година, а вторият - през ноември 2019 година

Въпреки че преди е споменавала, че бременностите ѝ не са минавали без проблеми,  за първи път приказва по-открито по тематиката в изявление за Vanity Fair. Пред изданието, на чиято корица е за априлския брой, тя прави и ненадейно самопризнание за нещо доста персонално и мъчително, което е пазила в загадка близо 10 години.

Актрисата разкрива, че през 2015 година, когато се случила първата ѝ бременност, е претърпяла импровизиран аборт. Още по-болезнено тя е претърпяла загубата поради присъединяване си по това време в зрелище, в което е играела бременна жена.

" Първият път не се получи при мен. Играех пиеса и трябваше да раждам на сцената всяка вечер ", добавя.

Въпреки че тогава не разкрива обществено през какво минава, тя намира разтуха в шерването с околните си.

" Беше прекалено много, с цел да го вардя в себе си, когато бях на сцената, преструвайки се, че всичко е наред. Трябваше да бъда откровена... Наистина е мъчно да искаш нещо толкоз доста и да се чудиш дали не правиш нещо неверно ", прибавя актрисата.

След като научава, че спонтанните аборти са доста по-чести в сравнение с доста хора допускат, тя се замисля и за това за какво няма задоволително информация по този въпрос.

" Защо се усещаме толкоз излишно изолирани? Понасяме загуби. Затова взех решение, че ще приказвам за това ", споделя още.

Освен персоналните проблеми с плодовитостта, в изявлението си тя разяснява също и откровеното обръщение към оповестяването на втората си бременност отпреди пет години.
 Мерил Стрийп, Ан Хатауей и Емили Блънт още веднъж дружно 18 години след
Какво събра още веднъж Мерил Стрийп, Ан Хатауей и Емили Блънт

Една вълнуваща среща

" Като се има поради болката, която изпитах, до момента в който се пробвах да забременея, бих се почувствала нечестна да обявявам нещо, което е толкоз радостно, когато знам, че за всички историята е доста по-нюансирана от тази ", споделя също Ан Хатауей.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР