Въпреки че не е бил голяма притегателна сила за феновете

...
Въпреки че не е бил голяма притегателна сила за феновете
Коментари Харесай

"Пулев можеше да го убие": Валят реакции след "опасното" зрелище

Въпреки че не е бил огромна притегателна мощ за почитателите на бойните спортове в Съединени американски щати, забавният му персонаж и новият формат " Триад Комбат " притегли голяма публика към неговия мач против Франк Мир, а обществените мрежи реагираха по доста изострен метод на.
Както е известно, най-хубавият ни боксьор беше основно настоящо лице в новия спорт с детайли на бокс и ММА, като в края на първия рунд прати Мир в " страната на сънищата ", въпреки че би трябвало да се признае на американеца, че съумя да се задържи на крайници, преди в последна сметка съдията не приключи срещата. Именно реакцията на Дан Мирлиота (реферът на боя) беше една от главните тематики на диалози.
Пулев можеше да убие Мир, за какво съдията заспа?
За никого не е изненада успеха на Пулев, само че почитателите на бойните спортове полудяха по рефера, който беше задължен да приключи дуела доста по-рано, а . От своя страна, Пулев подходи като извънреден спортсмен и спря да удря съперника си доста преди Мирлиота да приключи мача.
" БОЖЕ! Дан искаше Франк да почине ", написа в Twitter профила си Майк Джаксън, юрист и фоторепортер. В този " дух " са и множеството реакции на това, което се случи на триъгълния кръг в Тексас.
" Пулев с механически нокаут в първия кръг. Какво, по дяволите, правеше реферът ", написа в един от най-споделяните " туитове " за вечерта.
" Е, най-малко на Франк му беше платено за това. И какви въобще чакаше Дан Мирлиота?? ", гласи известие на различен консуматор на мрежата.
" Франк Мир беше тотално опустошен, въпреки и да остана на крайници - реферът просто си седеше там и остави Мир да отнесе още един тежък удар, а по-късно го остави и да потанцува. Уау. Хората от " Трилър " ще оставят някой да пострада доста съществено. Мир не трябваше да е на кръга с Пулев ", пък е един от най-точните мнения за случилото се в Тексас, като
Мир беше в същинска заплаха, само че кой е сюрпризиран?
Сериозни рецензии отнасят и уредниците от " Трилър ", най-много за избора на Франк Мир за основно събитие - съвсем завършил кариерата си състезател, който пък да се изправи против един от най-хубавите дейни боксьори в тежка категория.
" Обичам Франк Мир, само че да поставиш боксьор със статистика 28-2, и единствените му загуби са от Кличко и Джошуа, против ММА войник с боксово минало 0-1 може да докара до нечие ликвидиране ", гласи " туит " на един от огромните ММА сметки в Twitter.
По тематиката се изрече не какъв да е, само че и един от най-известните някогашни треньори и боксови анализатори оттатък Окена - Теди Атлас.
" Какво друго можеше да стане?! От една страна е деен ТОП боксьор в тежка категория, до момента в който от другата - остарял, отказал се някогашен първенец в UFC. Просто неуместно ", сподели Атлас директно след срещата.
Под публикацията може да видите още забавни реакции от мрежата. Вижте ОЩЕ:

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР